Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz.

Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir. Uzun sürecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe gününe,  saat 08:14 itibariyle etkili Ay-Koç burcu seyriyle adım atıyoruz. İsteklerimizi rahatlıkla ifade etmek isteyeceğiz.  İçimizdeki çocuk canlanmış ve hızlı bir şekilde hayata katılmıştır bile. Etrafımızdaki insanlarla temas edebilir, her durumu lehimize olacak şekilde ele alabiliriz. Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, her türlü iletişimde, girişimde size kuvvet veren etkili bir enerjidir. Sübjektif düşünebilirsiniz. Yaşadığınız, gördüğünüz, şahit olduğunuz olayların sizde bıraktığı etkiye göre, fikirlerinizi iletirsiniz. Bu konuda insanlar farklı düşünüyorsa, onlarla yapıcı yönde konuşabilirseniz sonuç gayet olumludur. Ancak tartışmadan uzak duracağız. Bu saatlerde yapılan, girişilen işler başarılı ve hızlı şekilde halledilir. İletmek istediğiniz konuları, yazı ve sözel yolla dış dünyaya sunmanız kolaydır. Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, çevremizdeki insanlarla olan ilişkimizi kendi görüş ve düşüncelerimize göre ele alacağımızı gösteriyor. Biz fikirlerimize uymayan veya hakikaten anlaşamadığımız kişilere bu saatlerde pek katlanmayacağız. İlişkilerimizde titizlikle üzerimizde durduğumuz nokta, karşımızdaki kişinin gerçekten insan gibi insan olması. Eğer bu yoksa, değerlerimizden asla taviz vermeyiz, hatta böyle kişilerden uzak durabiliriz. Günlük hayatta her işinizi kolaylıkla ve istediğiniz şekilde yapabilmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars'ın konumu, girişimciliğiniz konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz.. Onlar ikna atmak için olağan üstü bir çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. .

14 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi olumlu konular için kullanmalısınız. Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz. Ekip çalışmalarına vebirliğine yatkınlığınız ait olduğunuz çevrelerde onaylanmanıza yardım edecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişim alanınızda yer alan Merkür'ün zorlu görünümleri sebebi ile, fikirsel olarak zorlanabilir, zihin yorgunluğu yaşayabilir ve iletişim konusunda kendinizi ifade edebilmek için fazladan mücadele edebilirsiniz. Burada ayrıca yakın çevre, kardeşler vehayatınızdaki diyaloglar açısından zorlanmalar sözkonusu olabilir.

14 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde bulunan insanlarla hareket edeceksiniz. Her şey iyi gitse de bir şeyler içinizi kemiriyor ve siz ne olduğunu bilmiyorsunuz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız yüksek olacak.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün önemli kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Birlikte çalıştığınız insanların aşırı rahat tutumları, duyarsız davranışları keskin ve sert kararlar almanıza neden olabilir. Dikkatli olun. İşinizle ilgili her şeyde ayrıntılara önem verin. Daha sonra pişman alacağınız seçimler yapmamalısınız. Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi olumlu yönde kullanmaya çabalamalısınız. Özel yaşamınızda birlikteliği olmayan Kova\'lar aşk hayatınızda baş döndürücü gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

14 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 15' 15" R
Ay
Aslan
14° 03' 17" R
Merkür
Koç
28° 37' 05"
Venüs
Boğa
18° 35' 24"
Mars
Koç
10° 41' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 52"
Satürn
Balık
17° 43' 00"
Uranüs
Boğa
23° 10' 22"
Neptün
Balık
29° 18' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 01"
Lilith
Başak
24° 55' 19"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>