Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız. Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak, bazı sorunları büyümeden çözebilir.

Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu, size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak.

Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz. Bugün bu nedenle, hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçebilir ve yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 14:26 Ay-Uranüs olumlu etkisi kısa süreli bir hoşlanmanın, etkilenmenin işareti. Özellikle bekar Kovalar için bir hayli heyecanlandırıcı olabilir. Uzun sürer mi? Ay etkisi altında bunu bekleyemeyiz. Fakat heyecanlandırıcı olabilir. Saat 17:21 Ay-Jüpiter görünümü, yeni biriyle tanışmanın veya ilişkimiz varsa partnerimizle özel bir akşam geçirmenin işaretçisidir. Duygularını açık ve net şekilde ifade edebilen nazik insanlardan hoşlanırız. Saat 18:17-15 Ocak saat 06:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Hoşgörü ve tevazu her türlü sıkıntının ve problemin çözülmesinde sihirli bir anahtar gibidir. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki sorunlar etkisini daha net bir şekilde hissettirip seni kendi şartlarını sorgulamaya itebilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftasonu kendinizi ifade etmekte ve iletişim kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu durumda bazı konuları kendi kendinize halletmek yerine, o konunun uzmanı kişilere danışmanın yararını görebilirsiniz. Günün Atmosferi:Sosyal ve aktif bir gündeyiz. Farklı şeyler denemek, rutini kırmak isteyebiliriz. Yeni girişimler için de uygun. Özellikle akşamüzeri saatlerinde tecrübeli kişilerle sohbetler, kalıcı ilişkiler veya girişimler ön plana çıkabilir. Ancak, bu hafta sonu, bazı dış faktörlere bağlı duygusal durumlar oluşabilir ya da diğerlerinin yaptığı son dakika değişiklikleri asıl ilgilenilecek işlerden uzaklaşılmasına neden olabilir. 18.30 Sonrası belirsizlikler, halsizlik, isteksizlik, kararsızlık veya istendiği gibi ilerleyememe durumları söz konusu olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlerken kişisel ilişkilerinizde daha dengeli olmaya bakın. İyi bir dinleyici olarak çaba sarfetmelisiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşündüklerinizle uyguladıklarınız çok farklı. Artık bir kararda durup uygulamaya geçmelisiniz. İnsanların güven duygularını sarsmamaya özen göstermelisiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler, birliktelik ve evlilik gibi  konularda hareketli bir gün olabilir. Bugün ne yapıyorsanız eşinizle, sevgilinizle veya yakın arkadaşınızla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyebilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir.Ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir gün yaşıyor olabilirsiniz. Bilinçaltınızda hissettiğiniz sevgi ve uzlaşma enerjisini maneviyat olarak çevrenize yansıtıyor olmanız mümkündür. İhtiyacı olanların dertlerini dinlemek, psikolojik şifa vermek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde zihni boşaltmalısınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun iletişimlerde bulunacağınız bir gün içindesiniz. Hem arkadaşlarınızla hem deçevrenizle ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Konuşmayı en çok arzu ettiğiniz şeyler aklınıza takılan maddi hususlar olabilir. Biraz yorulabilirsiniz ama fayda sağlayacaksınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 10" R
Ay
Aslan
10° 13' 22" R
Merkür
Koç
28° 14' 51"
Venüs
Boğa
18° 12' 20"
Mars
Koç
10° 26' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 26"
Satürn
Balık
17° 41' 40"
Uranüs
Boğa
23° 09' 17"
Neptün
Balık
29° 17' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 03"
Lilith
Başak
24° 53' 15"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>