Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler duyabilirsiniz. İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bunu bilerek davranın.

Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü oldukça arttırıyor. İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam denilebilir. Tek probleminiz ise, işi sizin daha çok ciddiye almanız.

Çok çabalıyorsunuz, ama ufukta yeni ya da ek bir kazanç gözükmüyor. Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak.

Yeni ilişkilere kapalı tutumunuzdan vazgeçmelisiniz. İlerde yararını göreceğiniz yeni tanışmalar içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler için kısa bir yolculuk önerisi alabilirsiniz. Bu yolculuğu gerçekleştirirseniz işiniz için de birtakım avantajlar sağlayabileceksiniz. Son zamanlardaki en huzurlu döneminizi yaşıyorsunuz. Aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar sona eriyor. Özel uğraşlarınıza zaman ayırma ihtiyacınız bugünlerde karşılanabilir.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:04 Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde yeni haftaya adım atarken, nezaketiniz, cana yakınlığınızla takdir görürsüz. Sevmek ve sevilmek arzunuz ön plandadır. Herkesi ilgilendiren durumlarda işbirliğine açık olursunuz. Bencillikten hoşlanmazsınız. Bu enerji, günün her anını gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla geçirmek arzunuzu işaret eder. Saat 07:14 itibariyle Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek.  Koç burcunda ilerleyen Uranüs,  değişmekte olan çevrenizi işaret ediyor. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Artık işlevini kaybetmiş ve size hiçbir yararı olmayan kişilerden ayrılıyorsunuz. Bunlar ister yakın akrabalarınız olsun isterseniz alıştığınız insanlar olsun fark etmez. Rutin bir hayatın içinde yer almak istemediğiniz gayet açıktır. Çevresel koşullar hayata bakış açınızı değiştirmekte. Belkisahibi olarak belki de evlilik yaparak veyahut şartlar gereği taşınarak bu yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. Ayrıca siz de kendinizi geliştirmelisiniz. Farklı bir alanda eğitimden geçebilir veyahut değişik hobiler edinerek kendinizi ifade edebilirsiniz. Seyahatlere çıkarak, ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Pluto-Oğlak burcunda, ruhsal ve fiziksel anlamda derin dönüşümlerin işaretçisidir. Bugüne dek size öğretilen veya bilinçaltınızda yer etmiş ancak sizi engelleyen ne varsa bunlardan kendinizi arındırmak üzeresiniz. Yeni ilgi alanlarınız sayesinde kendinizin farkına varabilirsiniz. İçinizdeki zenginlikleri keşfetmenizi sağlayan deneyimlere kayıtsız kalamazsınız. Yaşanması muhtemel bazı olaylar, hayatı değişik bir bakış açısıyla ele almanızı sağlayacaktır. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm nazik, uyumlu ve dışa karşı anlayışlı olmaya çalışsanız da, kendinizle baş başa kaldığınızda pek de mutlu değilsinizdir. Ancak, bunu kimsenin bilmesini istemezsiniz. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, sizi renklendirici, hızlandırıcı, girişimlerde bulunmanızı, kazanmanızı sağlayıcıdır. İlişkiniz güçlenir ve kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortamı paylaşacaksınız. Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıfırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz. Utangaç olmamanız ve istemeniz durumunda olumlu geri dönüşler sizi bekliyor. Bugün

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz ve yaşamınız hakkında düşüncelere gömülebilirsiniz. Bu, yalnız kalmayı arzunuzu tetikleyebilir. Kendi içinizde çözeceğiniz çok şey olabilir.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızı ilgilendiren alanlarda verimli görüşmeler yapabilir, yeteneklerinizi daha fazla ortaya koyabilir ve sizi mutlu edecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Sevgi ve güven ihtiyacınızın yoğun olduğu bugün, partnerinizle iletişim her zamankine göre daha zor olacağı için sabırlı ve dengeleyici bir rol üstlenmeniz yararlı olacaktır.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 50" R
Ay
Balık
07° 08' 00"
Merkür
Koç
18° 20' 25"
Venüs
Boğa
04° 41' 15"
Mars
Koç
02° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 25"
Satürn
Balık
16° 50' 04"
Uranüs
Boğa
22° 31' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 11"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>