Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize kendinizi kanıtlama çabası içine girmeniz çok yersiz. Sizi yeterince tanıyorsa zaten güvenecektir. İlişkinin eksikleri karşılıklı çabalarla giderilir. Bekar Aslanlara biraz daha sabır.

İş arkadaşlarınızı hemen idam sandalyesine oturtmayın. Hiç kimse mükemmel değildir. Üstelik herkesin sizinle aynı görüşte ya da kişilikte olmasını bekleyemezsiniz. Başarınıza giden yolbirliğinden geçiyor.

Yatırımlarda olumlu bir ses çıkmaması moralinizi bozmasın. Şansınız son derece açık ve gitgide daha da açılıyor. Yalnız gün içinde yeni yatırımlara girmeyin. Önce sonuç beklemeyi tercih edin.

Altıncı hissinize fazla güveniyorsunuz. Biraz da somut verilerden hareket ederseniz daha sağlıklı sonuçlara varırsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açıyor. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Sizi derinden etkileyen birtakım olayları daha gerçekçi bir bakışla yeniden gözden geçirmeniz halinde, bu etkiden kurtulacaksınız. Buna meyil göstermeniz halinde destekleriniz olacak.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 12:20 olana dek finansal işlerinizi, hukukla alakalı konuları vehayatınızı ilgilendiren meselelere öncelik tanıyarak halletmekte yarar var. Saat 12:20-20:32 arası Ay boşlukta kalacaktır. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bu zaman aralığında, bütçenizi zorlayacak alışverişlerden kaçınınız.  İlişkilerde ince eleyip sık dokumanız doğaldır. Kusursuzluk isteğiniz öylesine yoğundur ki, mutlu dahi olsanız altında bir şeyler arayabilirsiniz. Oysaki boşluk zamanlarını,  olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Zeka oyunları, yoga, meditasyon, resim çalışmaları, toprakla uğraşmak, kişisel bakımınızı yaptırmak, ev-ofis için düzenlemelerde bulunmak mümkündür. Saat 20:32  itibariyle Ay, Terazi burcunda ilerlediğinde, popülerlik gücünüz sizi bulunduğunuz her çevrede öne çıkarır. Öyle gereksiz problemleri kafanıza dert etmekten uzak durursunuz. Kafanızda bir takım projeler vardır. Bunların yürürlüğe koymak ve en azından şu üzerinizdeki ağırlığı biraz hafifletmek istersiniz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kumar ve borsaya meraklı kişilerin bu süreçte aşırı dikkatli olmaları gerekmektedir. İçinizden bir ses sürekli kazanacağınıza inandırır oysa sonuç büyük kayıplar ve yanılgılar getirebilir. Risk içeren her tür konudan uzak durmaya çalışarak olası zarları en aza indirmelisiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kullanmanın farklı yollarını bulabilir ve birdeğişikliğine gidebilirsiniz. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilir ve önünüzde yeni fırsatların belirdiğine şahit olabilirsiniz. Değişiklik istiyorsanız siz harekete geçmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda endişe duyduğunuz olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi seviyorsunuz ancak bazen ilgilenmek istemiyorsunuz. Nedeni problemlerinizi kafanıza takmanız. Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizin karışmasına neden olabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Yakınlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde yanlış anlamalar olabilir.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında ve ortaklaşa kazanımlarda liderlik edebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz.Öğle saatlerine kadar bu tutumunuzu devam ettirdikten sonra bir enerji düşüşü kaydedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise zihninizin açık, adalet ve hümanist duygularınızın baskın olacağını bilip topluluklar içerisinde parlayabileceksiniz.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>