Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkilerinde şanslı olacağınız bir gün. Gireceğiniz yeni bir ortamda hoşlanacağınız biri ile tanışabilir, ilişkiniz var ise sevgiliniz ile hoş saatler geçirebilirsiniz.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz.. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Yakın çevrenizden biri ile aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Sakin olmaya ve olayları fazla büyütmemeye dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlarda bulunmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki insana göre daha akılcı davranışlarda bulunacak ve denge unsuru olacaksınız. Yaşça sizden küçük bir yakınınızla ilgili kafanızı karıştıran sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işle ilgili bazı maddi beklentiler içerisindesiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 10:01 itibariyle gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizleri heveslendirici  Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca etkili olacak. Bir çok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz  zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri her konuda sağlamlığın önemini belirginleştiriyor. Amaca giden yolda her şey mübah derler. Ama biz böyle düşünmeyeceğiz. Bu yöntem, bu yol doğru mu, daha başka neler yapılabilir, kimlerle bağlantı kurulabilir diyerek inceleyeceğiz. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler konusunda siz destek verecek kişilerle görüşeceksiniz. . Bugün, değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yaşama geçirmek için gerekli tüm alt yapıya sahipsiniz. Bazen çekimserliğiniz yüzünden çok şey kaybedebiliyorsunuz.. Sabırlı olmak her zaman avantaj olmuyor.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödeme dengeleri, arkadaşlarınızla para alışverişleri ya da birlikte yapacağınız işler açısından zaman zaman küçüklü büyüklü problemlere açık iki haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

dayanı şma içinde olmalısınız. Hislerinize ne kadar güvensenizde atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alın.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz vehayatınızdaki diyaloglarda problemler yaşayabilir, iletişimde, kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Enerjinizi sakin ortamlarda, pozitif enerjili insanlarla bir arada olarak arttırabilirsiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile ve ev günün konularıdır. Ailevi sorumluluklarınız ile özel hayatınız çatışma içine girebilirler. Evle ilgili konular sürekli aklınızın bir köşesinde olabilirler. Bunları düzeltebilmek, aile içindeki sorunları aşabilmek sizin elinizde...

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>