Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz ve size küçük bir sürprizi olabilir.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar haftanın ilk gününü,  Ay-Oğlak geçişiyle karşılıyoruz. Kendinizi garanti altına almaktan yanasınız. Fakat karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde, iç derinliklerimizde, kendimize duyduğumuz saygıyı ve güveni ayakta tutmalıyız. Bazı şeyler umduğumuz gibi gitmiyor diye olumsuz tarafından bakamayız. Önemli olan, sizi hangi mesele zorluyorsa bunun ardındaki nedenleri ve yapılması gerekenleri tespit etmektir. Yapıcı düşünmek, çözüme açık olmak,  problemleri  aşabilmenin ilk adımıdır. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. Yeni haftanın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz.Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız. Bugün yaşamınızı irdelemek isteyebilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde popülariteniz artıyor Sevgili Kovalar. Enerjiniz ve sempatikliğinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Karşılıklı fikir alışverişleri ya da sadece bir öneri bile farklı gelişmeler doğurabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı stresler olabilir. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize yanlış anlamadan dolayı çatışmalar meydana gelebilir. Gün içinde karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. İşlerinizdeki artış sizi sıkıntıya sokabilir.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda duracak ve hislerinizi çok da fazla belli etmeyeceksiniz. Hayatı her yönüyle gözden geçireceksiniz. Geçmişe çok takılmayın. Yapmanız gerekenlere odaklanın.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir.Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz. Beklenmedik çıkışlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 15" R
Ay
Balık
17° 39' 13"
Merkür
Koç
18° 47' 07"
Venüs
Boğa
05° 35' 09"
Mars
Koç
02° 35' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 53' 46"
Uranüs
Boğa
22° 33' 38"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 01"
Lilith
Başak
23° 45' 02"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>