Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamından artık iyice bunalmış gibisiniz. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Yeniay, aşk yaşantınız ve kendinizi ifade konularında gayet olumlu bir etkidir. Bu oluşum, çift kısmetlilik, ansızın yaşamınıza giren bir kişi, hayatın lezzetli ve keyifli yanlarının tadına varma anlamında destekleyicidir. Yılın olumlu enerjilerinden birisi olduğu için, gerek zihinsel açıdan gerekse iletişim konularında fazlasıyla aktif hale gelmeniz demektir. Kıpır kıpır bir enerji sizi sarabilir. Bilgilenmek, bildiklerinizi diğer insanlarla faaliyetler yoluyla iletmek, yabancı dil öğrenmek, kendinizi geliştirmek, kısa süreli bir seyahate çıkmak anlamında da doyurucudur.   Olayları daha gerçekçi bir şekilde analiz edebilir, durumları gayet net bir şekilde gözden geçirebilirsiniz.  Duygularınızdan arınarak olumlu kararlar alabilir ve bundan sonrası adına yeni kararlar alabilirsiniz.

19 Haziran 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayat daha pozitif ve yaratıcı gözlerle bakıyorsunuz. Kendi içinizden geldiği gibi davranarak değişik uğraşlara vakit ayıracaksınız. Bir tatil planı yaparak sevdiklerinizle olan paylaşımlarınıza öncelik verebilirsiniz. Bu sayede kendinizi toparlamanız kolaylaşacaktır. Değişik etkinlikler ve sosyal hayatta yaşanacak yenilenmeler size moral kaynağı olacak.

19 Haziran 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zaman... Aceleci ve sabırsız bir gün yaşayacaksınız. Hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyorsunuz. Bu sizler için avantaj denilemez. Düşünüp ağır karar vermenizde fayda var.

19 Haziran 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar sizi bekliyor. Bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Haziran 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 12" R
Ay
Balık
11° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 31' 06"
Venüs
Boğa
05° 03' 20"
Mars
Koç
02° 15' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 37"
Satürn
Balık
16° 51' 35"
Uranüs
Boğa
22° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 35"
Lilith
Başak
23° 42' 10"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>