Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizi de hızla etkisine alan elektriklenmede, sevgili adayınız sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz. Bunun, onun kişisel kaygılarıyla ilgili olduğunu bilmenizde yarar var.

Ortağınızı en sonunda ikna ettiğinize, inanmış görünüyorsunuz. Bu bir yanılsama olabilir. Onun ne kadar sabit fikirli olduğunu en iyi yine siz biliyorsunuz.

Yeni, yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız tespitler, seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir. Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor.

Etkilendiğiniz kişinin aşk ilişkisine hazırlıksız görünmesi, bu ilişkinin başlangıcında size büyük ve anlamlı sorumluluklar yükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. İçi bir, dışı bir biri oluşu sizde saygı uyandırıyor

2 Kasım 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:05  Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Bu karşıtlık çevre değişimi,  farklı bir yere yerleşme, eğitim hayatımızla ilgili konularda yeni bir seçimde bulunarak yolumuza devam etme anlamında sabırlı ve gerçekçi olmamız gerektiğini gösteriyor. Temmuz 2012 tarihinden bu yana Uranüs geri hareketini sürdürüyor ve Aralık ayına kadar gerileme devam edecek. Henüz hazırlıklarını tamamlamadığınız konularda tekrar bir düşünmekte fayda var. Diyelim ki, daha önce bir girişimde bulunduğunuz O zaman istediğimiz koşullar sağlanana kadar görüşlerimizi veya projelerimizi kabul ettirme anlamında başkalarıylabirliğinde bulunmaya çalışmakta fayda var.

2 Kasım 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Boş zamanları değerlendirmek, keyifli uğraşlar bulmak adına yeni yöntemler aramaktasınız. Kendinizi geliştirmek adına zihinsel aktiviteler yaratabilirsiniz. Kısa dinlenceler ise tatil keyfinde yaşanabilir. Duygusal hayatınızı etkileyen ilişkiler sayesinde daha hareketli olabilirsiniz. Gruplar ve sosyal çalışmalardan son derece faydalı sonuçlar bekleyebilirsiniz.

2 Kasım 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Kalbiniz oldukça iyi. Bol gönüllü oluşunuz biliniyor. Herkese yardım etmeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var. Bazen kendinize bile yetişemiyor gibisiniz.

2 Kasım 2012, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

2 Kasım 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>