Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz. Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor.

Bir arada çalıştığınız yetkili, yetkisiz herkesle çok sıcak ilişkiler içinde görünüyorsunuz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir.

Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz. Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız.

Hırslı yaklaşımlarla bazı maceralara kalkışmaktan sakınmalısınız. Bugünlerdehayatınızda yere sağlam basmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla problemli bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı ortadan kaldırabilir. İkinizin dışındaki bambaşka gelişmeler, ilişkinizi oldukça etkiliyor. Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda kararsızlıklar yaşayacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:35 Ay-Mars görünümü sayesinde duygularımızın coştuğunu, heyecan arzumuzun yükseldiğini ve bu yükselişle rahatladığımızı kendimizden geçtiğimizi fark edebiliriz. Saat 13:23 Ay-Neptün kavuşumunda, güzellikleri keşfetmek, yaşamak arzusuyla dolu bir şekilde güne adım atacağız.  Maddi konular üzerinde hırslı düşünmeyeceğiz. Saat 14:59 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor. Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Saat 16:23 Ay-Jüpiter karşıtlığı, mali konularda düzenli bir bütçe yapmanın, nereye ne harcadığımızı bilmenin önemini vurguluyor. Birilerine yardımcı olacağım diye kendinizi sıkıntıya sokmayınız. Fazla açılmayalım. Gücümüz nispetinde hareket edelim. Saat 19:38 Ay-Satürn görünümü, hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Boş muhabbetlerden, faydası dokunmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 23:17 Ay-Pluto görünümü, bilinçli hareket etmek, paramıza dikkat etmek, ne kadar güçlü olduğumuz ispat etmek için dikkatsiz harcamalardan kaçınmak gerektiğini gösteriyor. Hesabımızı bilelim. İyi niyetimiz nedeniyle zarar görmeyelim. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor. Ay, idealleriniz konusunda unuttuğunuz değer yargıları tekrar gündeme getirecek.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulardaki beklenmedik değişiklikler veya farklı olaylar haftanın ilk günlerinde nasıl davranacağınızı şaşırmanıza neden olabilir. Karışıklıklarla uğraşırken, olayları zorlamamanız ve esnek olmanız yararınıza olur. Hafta ortası civarında çekiciliğiniz artıyor ve etrafınızdaki kişiler bu özgüvenli halinizden faydalanmak istiyorlar. Hafta sonu yaklaşırken, durum değerlendirmesi yapabilir ve olaylara biraz da kendinizi ön plana alarak yaklaşabilirsiniz. Hafta sonu aktivite zamanı!

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz nedenlerden duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınıza karşı tutumunuzda biraz sertsiniz. Daha yumuşak başlı olmalısınız. Aksi hareketler size hiç yakışmayacak. Evli olan Kova'lar eşlerinin ailesi ile bir takım tartışmalar yaşayacak.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize karşı cömert olabilirsiniz. Parasal olarak onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bu yardımı yaparken veya harcamalarda bulunurken hayalperest ve fazla dağınık olmayın.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mayıs ayının ilk günlerinde, yüksek enerjinizle başkalarını da etkileyebilir ve kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Elde ettiğiniz başarılar ve parlak fikirlerinizle etrafınızın yaratıcı beyni siz olabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir takım maddi gelişmeler sizi de rahatlatacak ve mutlu edecektir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu süreç geçmiş kayıpları ve gelecekte ortaya çıkabilecek olası sorunları düşünerek önlemler alma zamanıdır. Düşünülmeden edilen sözler insanlarda bir anda şok etkisi yaratabilir. Maddi boyutundan bakıldığında ise eş, ortak ya da aile aşırı harcamalar içinde canınızı sıkacak borç, alacak, verecek gibi konuları gündeme getirirler.

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>