Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım düzeltmeler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve onun önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız. Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi.

Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz. Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil.

Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak. Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu.

İnsanlara kendini size anlatabilme fırsatı tanımalısınız. Aceleci olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı hayal kırıklıklarınız var, abartılı anlamlar yüklediğiniz ilişkilerinizde kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum, arkadaşlıklarınızda daha seçici olmanıza yol açacak. Kendinizi daha iyi hissetmeniz, bugünlerde zihninizdeki bulanıklıkları berraklaştırmanıza bağlı. Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan tarihinden itibaren geçerlidir. Bu tarihe kadar bitmemiş, hazırlanmamış hangi işiniz varsa bunları şimdi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Zihninizi rahatlatma, sağlıklı yaşamla ilgili konulara eğilirsiniz. Beslenme düzeninize mutlaka özel önem vermelisiniz. Çünkü huzurunuz bununla da ilintilidir. Ev sahibi olmak fikri bu dönemde kafamızın içinde canlanır. Maddi güvence anlamında işler üzerinde düşünülür. Kaliteli, konforlu, ihtiyaçlara göre ne gibi düzenlemeler yapılacağı tespit edilir. Satın almadan önce, bir ürünün kalitesine, uzun vadeli kullanımına, garanti belgesine mutlaka bakılmalı, gerekirse bunu geri hareketin bitiminde yapmalısınız. Aile sağlığınıza bu süreçte önem veriniz. Kilerinizi kontrol ediniz. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,  

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz. Akrep'te ilerleyen Ay, üstlerinizle kuracağınız iletişim sayesinde, gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Karşınızdaki kişinin adeta içini okuyorsunuz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, ev hayatınızda ve bununla ilişkili tüm konularınızda ne yazık ki aksilikler söz konusu. Aile bireyleriyle olan ilişkilerde yüzleşmeniz ve çözüm üretmeniz gereken konular olabilir. Ancak şu an doğru zaman değil Sevgili Kovalar. Durumu dışarıdan daha sağlıklı gözlemleyebilir ve aksilikleri ortadan kaldırabilirsiniz. İletişim için Merkür'ün doğru harekkete geçmesini bekleyin.

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İhmalkarlıktan dolayı çıkan eksiklikler keyfinizi kaçırabilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresten kaynaklanan sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Oysa bu durum şakaya gelmez. Sıkıntılarınızı dostlarınıza açarak hafifletebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çalışma hayatınızla ilgili olası krizlere, kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizle ilgili problemlere ve onların yaşamlarındaki sıkıntılara açık bir enerjide olacaksınız. Burada iletişim konusunda oldukça hassas bir zamandan geçmektesiniz. Birtakım görüşme ve anlaşmalarınız kesintiye uğrayabilir vehayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu birçoğunuz için işten ayrılık anlamı taşırken, birçoğunuz için deilişkilerinde bir kesintiyi ifade etmekte. Aynı süreçte genel sağlık durumunuz etkileneceği için özellikle mide ve baş bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara karşı önlem almanız faydalı olacaktır. Yeniayın olumlu bir özelliği eğitim süreçleriniz, yolculuklarınız ve sosyal ilişkiler ile partnerlik konusunda size fırsatlar sağlamasıdır.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili önemli kararlar almayın. Ev satım, alım, kiralama gibi işlere girişmeyin. Aile hayatınızda eski olaylar yeniden gündeme gelebilir. İletişim sıkıntıları yaşayacaksınız.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizdeki ve bilinçaltınızdaki devinimleri gerçeğe dönüştürmek için bugün öğleden sonra olumlu enerji ve fırsatlara sahip olabileceksiniz. Ancak yarından itibaren üç hafta süreliğine başlayacak olan Merkür gerilemesi nedeniyle evinizle ilgili elektrikli ve elektronik aletlerin arıza yapabilme ihtimaline karşı kendinizi güvenceye almalısınız. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gerçek dünyadan ayrılıp bir hayal alemine dalabilirsiniz. Çevrenizi, gerçekte olduğundan çok daha farklı algılamanız mümkündür. Hayalgücünüzün sizi, gerçeklikten tamamen koparmasına engel olmalısınız.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>