Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizin taleplerinizi yerine getirdikçe siz daha fazlasını istiyorsunuz. Özgürlüğünü kısıtladığınızı düşünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. Bugün birlikte olma isteğinizi geri çevirebilir.

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikliçıkarmakta ustasınız ama herkesin yeteneğinin aynı olması mümkün değil. Bazı problemler sizin bu değerlendirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

İşyerinde yaşanacak yeni gelişmelerin sizin bütçenize de olumlu bir katkısı olabilir. Geçici bir süre yaşadığınız mali sorunlar çözülecek gibi görülüyor. Yine de harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekebilir.

Yakınınızdaki biriyle yaşamaya başladığınız endişeleriniz konusunda haklı çıkabilirsiniz. Hayal kırıklığıyla birlikte kalp kırıklığı da yaşayabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek. Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, hem ailevi hem ilişki, hem eğitim hayatınız hem de yakın çevrenizle alakalı konularda yaşanabilecek hızlı gelişmelerin ve kararların işaretidir. Uranüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yaptığı için artık sizin açınızdan değişim olmazsa olmaz bir hale gelmiş durumda. İletişim-yakın çevre- hayata bakış açınız- inancınız ile alakalı her konuda yenilikten yanasınız.Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz.Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda vehayatımızla ilgili meselelerde daha akıllıca ve dikkatli hareket etmenin önemli olduğunu işaret ediyor.Saat 14:38 Ay-Pluto görünümü bizi derinlikli düşünmeye sevkediyor. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Peki biz ne istiyoruz? Çaresiz kaldığımızda en yakınımızdan başlayarak, tüm tanıdıklarımızdan destek bekliyoruz. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kalıcı ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesi gerektiğini, mevcut durumu artı ve eksi yanlarıyla ele almamız gerektiğini işaret ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek.. .Yaratıcı yönlerinizi mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Olması gereken zaman ve yerde olmaya özen göstermeli,daha sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atmamalısınız.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleri için bir şeyler yapmak istemeniz güzel, ama duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eski fikir, plan ya da projelerinizi canlandırarak çok fazla para harcamadan amaçlarınıza ulaşmanız mümkün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz esneklik göstermek ve olaylara farklı gözle bakmak çok şey kazandırabilir. Duygusal inatlaşmalardan kaçının.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Kültürlü, alımlı, sportif ve zarif görüntünüz ilk bakışta hemen karşı cinsin ilgisini üzerinize çekiyor. Kariyerinizdeki yükseliş bu sebepten olsa gerek. Hoşsunuz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşırı gururlu oluşunuz ve talepkâr olmayışınız,hayatınızda kısırdöngü içinde olmanıza neden oluyor. Artık siz de bir şeyler talep etmeli ve her şeyi ben bilirim tavrından vazgeçmelisiniz. Aileniz ve işiniz arasında bocalayacağınız bir hafta sonu sizi bekliyor.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınız, kariyeriniz veortamınızdaki kişi ve konularla ilgili daha önce farkında olmadığınız gerçeklerin bilincine erişebilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz sezgisel bazıyöntemleri hakkında farkındalıklar edinebilirsiniz. Annenizle ilgili bir sır önünüze gelebilir ve böyle bir sırra ne kadar sadık kalabileceğiniz sorgulanabilir. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Bu ortamlara katılırsanız, üzerinde çalıştığınız bir konularla ilgili olarak sadece esin değil, somut fırsatlar veya destekler bulmanız da mümkün olabilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 15" R
Ay
Başak
02° 22' 51"
Merkür
Boğa
00° 28' 55"
Venüs
Boğa
20° 27' 40"
Mars
Koç
11° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 24"
Satürn
Balık
17° 49' 24"
Uranüs
Boğa
23° 15' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 42"
Lilith
Başak
25° 05' 26"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>