Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkileriniz yakınlaşmalarınızla sevgilinizi kıskandırdığınızı biliyor ve buna üzülüyorsunuz. Fakat sevgilinizin rahatlaması adına, bu yakınlaşmaları sınırlamayı düşünmüyorsunuz.

Bir, iki güne kalmadan verimli birgörüşmeniz olacak. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır peşinde olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili, yakında bir haber alacaksınız. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte. Ama onu dikkate almanızda yarar var. Önyargılarınızdan arınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz. Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, hırs yüzdesini bir hayli yükselticidir. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili konularda veya eğitim gören biri olsun fark etmez. Kendinizi bir alanda ispat etmek çabanız yükselir. Ancak iş-ev arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerekir. Eğer işinizden memnun değilseniz, gayret gösterdiğiniz halde birilerine kendinizi beğendiremediyseniz üzülmeyiniz. Çünkü bu Dolunay, bir değişim, yenilenme için, kişinin bazı dış uyarılarla karşılaşması halidir. Bir de böyle düşünelim. Bu uyarı daha iyisini elde etmek için itekleyici olabilir.  Ancak unutmayalım ki, Mars 17 Nisan tarihinden bu yana Yay burcunda geriliyor. Daha sonra Akrep burcuna geri dönecek. Haziran sonuna kadar, planlandığınız işlerinizi bitirmeye çalışınız. Mevcut işinizdeki problemlerin nereden kaynakladığına bir bakınız. Bazen gereksiz yere meseleler büyütülür. İçinden çıkılmaz hale getirilir. Olması gereken bir şeydir, hayrımızadır, bunu ileride anlarız. Bir de böyle düşünelim. Baskı veya farklı bir nedenle işten ayrılma durumunda geri hareket sona erene dek, araştırmanızı sürdürünüz. Size uygun birolursa,şartlarını gözden geçiriniz. Dostluklarınız, sosyal yaşantınız gibi kişisel hayatınıza da önem veriniz. Birden fazla işle uğraşıyorsanız, öncelikli olandan başlayıp, diğerlerine geçebilirsiniz. Hiç düşünmeden kararlar almayınız. Beklemede kalarak incelemeleri sürdürünüz. Evinizdeki huzur ve güven, dışarıdaki başarınızın anahtarıdır. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle; nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, insanlarla olan ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz. Bu bilincin içeriğine, gerçek anlamda ve çok hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilme yeteneğinizi de katmalısınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetleri ve beklenmedik durumları ön plana çıkartabilir. Özgüveninizi kaybetmemelisiniz. Ayrıca, yaratıcılık gerektiren işlerinizle göz doldurabileceğiniz, geçmişte yaptığınız işlerin sonuçlarını alabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamış olmanız sizi başarıya taşıyacaktır. Ailevi konularla da göz önünde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde denge içinde olmaya özen gösterin. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele verebilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla birlikte katılacağınız davette hem çok eğlenip hem de aşık olacaksınız. Evliler için böyle bir durum söz konusu değil. Onlar evlerinde ki yenilikleri daha fazla anlamaya çalışacaklar.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi, yeteneklerinizi ve enerjinizi sergilerken rahat hissedemeyebilir, ilişkilerde daha fazla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için iletişim konusunda sakin ve dinlenmiş bir zihin yapısı ile olaylara yaklaşarak, bugün şartları fazla zorlanmaması gerektiğinin farkında olmalı ve öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Satış, reklam, pazarlama ve tanıtımla ilgili işlerinizde güzel ilişkiler, yüz güldürecek sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınız, kariyeriniz veortamınızdaki kişi ve konularla ilgili daha önce farkında olmadığınız gerçeklerin bilincine erişebilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz sezgisel bazıyöntemleri hakkında farkındalıklar edinebilirsiniz. Annenizle ilgili bir sır önünüze gelebilir ve böyle bir sırra ne kadar sadık kalabileceğiniz sorgulanabilir. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamın gözünüzdeki öneminin artabileceği bir gün geçireceksiniz. Tüm görev ve sorumluluklarınızı hızla yerine getirmek ve arta kalan vakitte arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek, günün ana konusunu oluşturabilir.

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 43' 23" R
Ay
Aslan
19° 57' 55" R
Merkür
Koç
29° 12' 10"
Venüs
Boğa
19° 11' 17"
Mars
Koç
11° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 45' 04"
Uranüs
Boğa
23° 12' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 31"
Lilith
Başak
24° 58' 33"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>