Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz.

Genel olarak olumlu etkiler altında olduğunuz bir gün ve başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunların üzerinde düşünme imkanı bulacaksınız. Sonunu düşünmeden bir riske girebilirsiniz ancak bundan kaçınmanız sizin için daha doğru olacaktır.

Maddi konularda bir hareket var ve elinize küçük bir para geçebilir. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bu konuda bugün çeşitli atılımlarda bulunma şansınız olacaktır. Maddi konularda acele edebilir yada sabırsızlandığınızı hissedebilirsiniz.

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bunların bir kısmının tasfiyesine bağlı. Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Bu oluşumun negatif yanlarını, oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş geçişi bu yıl, Venüsün iki ayrı burçtaki gerilemesi ve Mars-Boğa geçişiyle örtüşüyor. Yakın çevremizle olan ilişkimizi, yenilikleri, organizasyon, girişim, eğitim, yolculuk ve iletişim konularını dikkatli şekilde gözden geçirmemizde yarar var. Aceleci değiliz. Evet belki bir şeyler çabucak olsun, fikrimizi hiç çekinmeden dile getirelim, planlarımızı yapıp uygulayalım istiyoruz ama Mars-Boğa geçişi, aile hayatımız, evimizle ilgili konuları ciddiyetle ve tekrar bir gözden geçirerek ele almamızı sağlıyor. Hani bir yenilik yapacaksak, bunun uzun ömürlü olmasında yarar var. Eğer bir çevre değişimi düşünüyorsak, bunun artı ve eksilerine bakmak gerekiyor. Bir ev almak, yatırım yapmak, bir yuva kurmak, evimizde değişiklik yapmak istiyorsak mali anlamda şartlarımıza bakmamız gerekiyor. Zaten bu yılki Güneş-Koç geçişi ister istemez bunlara önem vermemizi sağlıyor. Bütçemizin dengesini şaşırmamak veya açılmamak lazım. Saat 13:37-18:30 arası Ay-Boşluk etkisi altında, etrafımızdaki kişileri veya önemsediğiniz her şeyi koruma altına alırsınız. Zarar geleceği kaygısı taşırsınız. Saat 18:30 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendinizi garanti altına almaktan yana olacaksınız. Kendimize duyduğumuz saygıyı ve güveni ayakta tutmalıyız. İşler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak, sondördün etkisinde, elden geldiğince sakin olmaya, mantıklı düşünmeye çalışmalıyız. Sizin için bugün iletişim son derece önemlidir. Yüreğinizdekileri sizi gerçekten anlayabilecek insanlarla paylaşmak rahatlatıcı olabilir. Özellikle aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, maddi konular veya hayatın genelindeki sorunlar gözünüzde daha fazla büyüyebilir. Siz başarılı olmak, takdir görmek, huzur bulmak istiyorsunuz. Ancak sanki düşlerinizin ve ideallerinizin sizi çağırdığı yere gidememenize yol açan zincirler, yasaklar, kurallar ve sorumluluklar altında ezilmiş gibisiniz. Hevese gelince tamam, ama disiplin ve sitem konusunda eksikleriniz var. Sorumluluklarınızı ihmal edebilirsiniz. Hayatın sizi fazlasıyla yorduğunu hissedebilirsiniz. Detaylarına takılarak kendi kendinizin keyfini kaçırabilirsiniz. Oysaki bu oluşum altında yapılması gereken özgün, atak ve bağımsız bir şekilde yol almaktır. Siz büyük işlerin, sağlam temellerin içinde yer alacak kadar yeteneklisiniz. Meselelerin özüne inerek, kendinizi yeniden keşfetmeye çalışınız. Unutmayalım ki, problemler ne kadar sıkıcı olsa da, gözümüzde büyüse de, gerçekçi bir şekilde düşünüldüğünde altından kalkabileceğiniz kadar ufaktır. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle ilgili bir bağın olmasa da eski defterler açılabilir ve hiç beklemediğin birinden önemli itiraflar duyabilirsin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konuların ortaya çıkmasının zararı size değil bu olaydan sorumlu olanlara kesilecektir. Yakın arkadaşlıklarınızla sahip olduklarınız üzerine önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ailenizin sürpriz yardımlarını kabul edin.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında yanınızdakilere daha anlayışlı olmalısınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda çok çalıştınız. Şimdi iyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde olacak. Gün içerisinde yakın arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Bir de harcamalarınızı kontrol altına alsanız sizden daha iyisi olmayacak.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde özgürlük, affetme, empati ve yardımlaşma temaları önem kazanacaktır. İşinizden gelebilecek kazançlarınızla ilgili fikirler üretebilirsiniz. Önünüzdeki bir aylık süre zarfında odak noktanız sosyal ilişkiler, haberleşme, kısa yolculuklar, kardeşler, kuzenler ve komşular olacaktır. İşinizi tanıtmak için hamle yapabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki insanlarla birbirinizi yanlış anlamanıza yol açacak bazı etkiler alabilirsiniz. Bu durumu engellemek için, hem kendinizi net biçimde ifade edin, hem de söylenenleri doğru anlamak için dikkat kesilin.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 36' 14" R
Ay
Boğa
11° 34' 15" R
Merkür
Koç
21° 31' 60"
Venüs
Boğa
10° 07' 10"
Mars
Koç
05° 25' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 32"
Satürn
Balık
17° 11' 51"
Uranüs
Boğa
22° 46' 24"
Neptün
Balık
29° 07' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 08"
Lilith
Başak
24° 09' 32"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>