Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre aşkın da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu biraz da bu anlayışınıza borçlusunuz. Bu mantıkla ilişkinizi hiç zorlamıyorsunuz.

Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki yoğunluğunuz ve aşka bakışınızdaki esneklik bugünlerde sevgilinizi biraz ihmal etmenize neden oluyor, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutum, konuyla ilgili endişeleri yok edebilir. Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir. Kararsız olduğunuz bir konuda, olumluluk ve olumsuzluk yer değiştirebilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, önümüzdeki birkaç gün boyunca, fiziksel ve psikolojik anlamda hassasiyet içinde olabiliriz. Biz ilerisi adına kendimizi garanti altına almak, sorumluluk sahibi bir kişi olarak başarılı adımlar atmaktan yanayız. Ancak bu kadar sabır göstermemize, özverili davranmamıza rağmen, bazı kişileri anlamakta, toplumsal yönden aradığımız huzur ve güveni bulmakta zorlanıyoruz. Menfaat gözetmeksizin hareket ettiğimiz halde, insanlar bunun dahi değerini bilmiyorlar diye düşünebiliriz. Maddi konularda ve sosyal ilişkilerimizde bir miktar zorlandığımızı hissettiğimiz için mesafeli davranabiliriz. Üzerimizdeki baskılara, mecburiyetlere, mali anlamda kısıtlanmaya gelemeyiz. Saat 06:00 itibariyle gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizleri heveslendirici Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca etkili olacak. Birçok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu güçlü oluşumun sizler açısından anlamı, öncelikle çevrenizle olan ilişkinizde düşüncelerinizi açık ve direkt bir şekilde ifade etmeniz anlamına gelir. Yakınlarınızla olan ilişkiniz açısından da etkili olacak bu enerji, ani çıkılabilecek yolculukların göstergesi olarak da önem taşımaktadır. Bugün, konuşma ve davranışlarınızla insanları kendi tarafınıza çekme arzunuz yoğundur. Düşüncelerinizi hevesli bir şekilde ifade edebilir, hatta gerekirse tartışarak kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. İlişki kurma biçiminiz ve istekleriniz konusunda öylesine ateşli davranırsınız ki, hiç düşünmeden çabuk ve hızlı bir şekilde uygulamalarda bulunabilirsiniz. Oysaki Venüsün geri harekette oluşu, durmak ve incelemek gerektiğinin simgesidir. Çünkü alınacak bir karar, daha sonra tekrar gözden geçirmeye hatta adım attığınız konunun ciddiyetine göre pişmanlık duymaya bile neden olabilir. Onun için lütfen bugün sabırsızlıktan, gereksiz yere agresif konuşmaktan ve üzerinde düşünmeden yeni bir girişimde bulunmaktan sakınınız. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun süredir vakit ayırmak istediğin bir hobinle ilgilenebilirsin. Akşam bir akraba ziyareti gerçekleştirebilirsin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni maddi oluşumları yapılandırmak adına mücadeleci bir gün . Aniden yapılan planlar sizi heyecanlandıracak ve aşk sıcaklık kazanacak.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve gruplarla ilgili konularda son derece aktif olabilirsiniz. Gelecek yönünde daha iyimser olabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlık sizi depresif ya da hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Şansınız açılıyor.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim yönünden oldukça hareketli bir günde olabilirsiniz. Ticari anlaşmalar, pazarlıklar açısından olumlu gelişmelerin söz konusu olabileceği iyimser bir günde olabilirsiniz. Sevdiğiniz konularla, ilgi alanlarınızla ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talep edici olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz. İhtiyacınız olan veri ve olanakları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Kalabalıklar ve arkadaş ortamlarından izole olmak istediğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz. Kendinize dönebilecekken, maddi ve manevi odağınıza sarılırken sosyal sorumluluklarınız nedeniyle arada kalmış bir ruh yapısına bürünebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iyimserliğiniz üzerinizde olabilir ama bu, kolayca hayalciliğe de kayabilir. Herşeyin istediğiniz gibi gelişeceği inancına kapılabilirsiniz. Günlük işlerinize yönelin ve aşırı iyimserliğin zarar verebileceği planlamaları erteleyin.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 08" R
Ay
Boğa
09° 32' 08" R
Merkür
Koç
21° 24' 53"
Venüs
Boğa
09° 56' 52"
Mars
Koç
05° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 34"
Satürn
Balık
17° 11' 11"
Uranüs
Boğa
22° 45' 55"
Neptün
Balık
29° 07' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 40"
Lilith
Başak
24° 08' 36"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>