Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkinizle ilgili olarak üzerinizde bir karamsarlık olabilir. Bu karamsarlığı üzerinizden atmak için sevgilinizle konuşmalısınız. Size yardımcı olabilecek çözümler getirebilir.

İlgilendiğiniz bir işi bugün bitirebilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. İş yerinizde uyumlu bir çalışma sergileyeceksiniz.

Parasal açıdan oldukça rahatsınız. Harcamalarınızı yaparken biraz daha dikkatli olabilirseniz maddi durumunuzda gözle görülür bir değişiklik olabilir. Yakında büyük bir alışverişe çıkacaksınız.

Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Hazırlıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız. Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hakkediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 08:28 Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında, etrafımızdaki dünyayı adil bir bakış açısıyla değerlendirmekten yanayız. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Sosyal ilişkilerde farklı görüşlere karşı tahammülüyüz ancak değerlerimize saygı duyulmasını da bekliyoruz. Her şey karşılıklı olmalı, herkes dinlenmeli, görüşleri alınmalı ve ortak bir noktada buluşulmalı diye düşüneceğiz. Saat 12:55 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ailenizin maddi ve manevi güvenliği, huzuru ve geleceğiyle ilgili konularda mücadele etmenizi sağlıyor. Yuvanızdaki sorunları ancak iletişim ve karşılıklı anlayışla çözülebileceğini işaret ediyor. Ev sahibi olmak, geleceğinizi garanti altına almak, yuva kurmak adına sizi destekliyor. Önemli olan burada, sizin neyi hedeflediğinizdir. Siz bunu belirlediğinizde başarıya ulaşabilir, amacınıza ulaşabilirsiniz. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

13 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bahara çoktan teslim olmuş olabilirsin. İçinde açan çiçeklerin sahibi bugün seni heyecanlandıracak bir adım atabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltına atmış olduğunuz bazı konular şuurunuza yükselecek. Hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayacaksınız. Böylece isteklerinizi belirleyebilir, yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçebilirsiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmamalısınız.

13 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

13 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yeni yerler görmek ve yeni insanlar tanımak yönünde istekleriniz sizi daha fazla harekete ve yolculuklara itebilir. Ancak öngörülemeyen veya kontrolünüz dışında gelişebilecek aksaklıklara karşı tedbirinizi almayı ihmal etmeyin.

13 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki bir konuda aşama yakalayabilirsiniz. Adalet sizden yana tecelli edebilir. Uluslararası bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Majör bir eğitim sürecinde bulunuyorsanız zihninizin dengeye ulaşıp başarıya ilerlemeniz kaçınılmazdır. Yabancı kültürlerle bağlantılar kurabilirsiniz. Sosyal iletişim ve yolculuklar alanınıza giren Merkür etkisiyle kabına sığmaz bir hale dönüşebilirsiniz. İşleriniz için yoğun bir iletişim sizi bekliyor olabilir. Kısa yolculuklarla ortalığın tozunu attırabilirsiniz. Sabırsız ve bencil bir tavır takınmanız olasıdır.

13 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü zevk aldığınız özel uğraşlarınıza veya eğlenceli sosyal faaliyetlere ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, hatta küçük çocuklarla yapacağınız aktiviteler, size, tahmininizin ötesinde bir tatmin sağlayabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>