Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizin olumlu ya da olumsuz anlamda bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz.İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayabilir.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilen abartılı ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklentileriniz büyüyebilir. Hayal gücünüzün bu anlamda zorlamaları var. Yeni projelerle hayatınızı renklendirmek, yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gün içinde önünüze umutlu olduğunuz birtakım konularda fırsatlar çıkabilir. Bu konuda çevrenizden gelebilecek yönlendirme niyetleri size yarar getirecek.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son bir aydır ailenizin sağlığı, sevdikleriniz, kendi moral gücünüz, çalışma hayatınız ve duygu dünyanızda garip, belki de arzu etmediğiniz bir çok meseleyle uğraştınız. İnsanların dertlerini dinlediniz, elinizden geldiği kadar yardımcı oldunuz. Fakat bu sizi hayli yormuş olmalı. Şimdi, hayatınıza bir çeki düzen vermek zorundasınız. Yoksa karamsar, mesafeli ve oldukça katılaşırsınız. Zorlayan aktiviteler yerine, şöyle bir geriye çekilip bedeninize bakmak ve psikolojik anlamda sizi güçlendirecek takviyelere ihtiyacınız var. Birkaç gün içinde şöyle gönlünüzce bir tatil yapmaya ne dersiniz? Nitekim Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu enerji size iyi gelecektir. Canlanırınız, biraz kendinize zaman ayırırsınız belki de bir tatile çıkarsınız. Venüs-Satürn görünümü, bu tatili eşinizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla veya gönlünüzce geçirmek için idealdir. Bekar Kovalar, yeni biriyle tanışabilirler. İlgi görmek, başkaları tarafından beğenilir olmak, size hoş gelebilir. Bu arada yapmak istediklerinizi, başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,  

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız. Bugün yaşamınızı irdelemek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan durumların yönetimini bırakmamalısınız. Bazı konuları bazı kişilerin ellerine bırakmanız durumunda pişman olabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi ilgilendiren konular başta olmak üzere disiplinli olmanın faydasını göreceğiniz günlerdesiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İkili ilişkilerinizde uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Eşinizle ev hayatınızla ilgili konularda konuşmak isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Hesapta olmayan gelişmeler karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendi içinize kapanık hissettiğiniz ve insanlarla pek temasta olmayı arzu etmediğiniz enerjilerle karşılaşabilirsiniz. Sabaha kadar uzun bir süre Ay boşlukta kalacak ve kontrolünüz dışındaki konularda etkin olamadığınızı hissedeceksiniz.Sabahtan itibaren etkili olan saatlerde ise sosyalleşebildiğiniz, sıra dışı ve özgür bir tutumla ilişkilere yöneleceğiniz ve kendinizi bağımsız hissedeceğiniz ruh haline sahip olacaksınız. Planladığınız ve karar vermekte güçlük çektiğiniz meseleleri aşabileceksiniz. Ruhsal bütünlüğü yakalayacaksınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 38" R
Ay
Balık
12° 01' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 37"
Venüs
Boğa
05° 06' 24"
Mars
Koç
02° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 12"
Satürn
Balık
16° 51' 48"
Uranüs
Boğa
22° 32' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 44"
Lilith
Başak
23° 42' 27"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>