Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Olumsuz Düşüncelerden Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Duygularınızın ve düşüncelerinizin değişiklik gösterme ihtimali var. Enerjiniz yüksek ve bunu doğru anlamda kontrol etmeye çalışın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirleyemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olma ihtimali var.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplumsal kurallar insanlarla bir arada düzen ve huzur içinde yaşamak için geçerlidir. Bireysel kurallarınızın olması da, kendinize ait alanlarda ve konularda bu düzen ve huzuru yaşamanızı sağlar. Bugün kendi kurallarınızı, sınırlarınızı ve beklentilerinizi planlayabilir, nerede eksiklerinizin olduğunu görebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu insanları için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak konusunda daha açık olmanız, ilişkilerinizde daha sağlıklı iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. İş hayatında ise projelerinizi gerçekleştirmek için yaratıcı ve farklı bakış açılarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün, içsel dünyanıza daha fazla odaklanarak kendinizi keşfetme ve geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve özgünlüğünüzü ortaya çıkararak başkalarını etkileme şansı elde edebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende düşünceleriyle seni olumsuz etkileyen insanların olması artık seni rahatsız etmeye başlıyorsun. Bu kişilerin olumsuz düşüncelerinin esiri olmak istemeyeceksin. Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak için meditasyon yapmak isteyebilirsin. Sosyal medyada geçirdiğin zamanı kontrol altına almak isteyebilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşamadığınız anlarda gereksiz tartışmalara girmemeye de özen göstermeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz koşullar değişim gösterecek olsa da uygunluk göstermeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar var. Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Yeni insanlar hayatınıza girebilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlama hususunda da destek alacaksınız ve hem bilir kişiler hem dostlarınızın desteği ile keyfiniz yerine gelecek. Enerjiniz size yeterli olacak.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birden fazla mevzuyu halledebilecek bir enerjin olacak. Bir süredir kafanı kurcalayan konularda güzel gelişmeler yaşayabilir ve kendini daha iyi hissedebilirsin bu konuda. Sorumluluklarını yerine getirmek seni hiç yormayacak.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün uzun vadeli vizyonu ve planlamayı teşvik ediyor. Ev cephesinde heyecan artıyor ve bu da kendinizi daha özgür, daha hafif ve daha mutlu hissetmenizi sağlıyor. Kendinizi biraz daha bağımsız ve değişime hazır hissettiğinizde ilerleme kaydetmek daha kolaydır. İyileştirmeler yapma arzusu güçlüdür ve bunu yapacak özgüvene sahipsiniz. Bugün her zamankinden daha fazla hassas olsanız da iyileşmek mümkün ve hatta olası hale geliyor. Bir ilişkide veya kişisel ilgide yeni bir başlangıç ​​olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni başlangıçların olabileceği çok güzel bir gündesiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için geç bile kaldınız. Bugün karşınıza çıkan fırsatlar sizi bir sonraki adım için hazırlayacak. Özgüvenle hareket edin. Kendinize inanın. Sizi ileriye taşıyacak insanları doğru seçmek için duygularınızdan soyutlanmanız gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsiniz. Ayrıca ev, aile, gayrimenkulle ilgili ani değişimler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Paylaşımcı bir sevgiliniz var. Partnerinizin sizin sorunlarınıza gösterdiği özen, kendinizi daha iyi hissetmenizde ve ilişkinize daha da güvenmenizde önemli rol oynayacak. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının farkına varmalısınız. Parasal sorunlarınızı büyüterek kendinizi strese sokmayın. Fiziksel alandaki güçsüzlüğünüzü bol enerji verecek yiyeceklerle desteklemelisiniz

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 28" R
Ay
Boğa
20° 07' 37" R
Merkür
Koç
22° 02' 47"
Venüs
Boğa
10° 50' 44"
Mars
Koç
05° 52' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 52"
Satürn
Balık
17° 14' 39"
Uranüs
Boğa
22° 48' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 03"
Lilith
Başak
24° 13' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>