Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve sevgilinize bazı sürprizler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için uygun bir gündesiniz.

İşyerinizde bazı değişiklikler olacak ve bu değişiklikler sizin konumunuzu doğrudan etkileyecek. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Bazı hisselerinizde bugün birkaç sorun çıkacak ve bu durum moralinizi fazlasıyla bozacak. Sakin düşünüp akıllıca davranırsanız bu sorunu çözümlemeniz zor olmayacaktır.

Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu günlerde. Daha dikkatli olmalısınız özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı düzene sokmak için çok çaba sarf ediyorsunuz. Son günlerde bu çabalarınızın sonucunu görmeye başladınız. Özellikle ailenizle aranızda olan sorunları halletmek açısından önemli adımlar attınız. Bugün akşam saatlerinde sizin için olumlu olacak bir davete katılabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz kıymetli bir  enerjiye ev sahipliği yapıyor. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, ilişkimiz ve meslek hayatımızla ilgili kritik durumları işaret ediyor ve tabii ki baskı oluşturuyor. Çünkü her iki alanda da, uyulması gereken noktalar var. Esnek düşünmek ve olan bitene iyi bakmak lazım. Belki de soğukkanlılıkla durumu ele aldığımızda aslında yaşanan krizin nedenlerini görmek mümkün olabilir. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Toplumsal konular, kariyer hayatımızla ilgili meseleler üzerinde güçlü olmayı arzularız. Maddi açıdan güvende olmak isteriz. İçten pazarlıklı insanlar, kötü niyetli kişiler, çıkar peşinde olanlardan uzak durmak, korunmak isteriz. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün, tepkilere neden olabilir.  Bugüne dek yaşananların sorgulanma halidir. Bu durumda gayet soğukkanlı olmak durumundayız. Ne olursa olsun, sakın ümidinizi kaybetmeyiniz, gerilime düşmeyiniz, kendinizi toplum dışına itilmiş gibi hissetmeyiniz. Bunu sağlamanın yolu ise, ruhsal açıdan inancınızı güçlü tutmaktan geçiyor. Bu inanç bireyliğinizin farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, hangi konularda gerçekten yetenekli olduğunuzu anlamanızda ve her şeyden önemlisi yeni bir değişim için kendinizi güçlü bir şekilde hazırlamanızda, eksiklerinizi tamamlamanızda size yardımcıdır. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için her türlü gerekli şarta sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak, istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı perçinleyeceksiniz. Ani fikir değişimlerine karşı temkinli olmalı, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirmesini bilmelisiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda duygu ve düşüncelerinizi paylaşmadan önce, karşı tarafın duygu ve düşüncelerine kulak vermenizde fayda var. Duygularınızı kontrol edebilirseniz, sakinliğinizi korumanız daha kolay olacaktır. Aksi takdirde uzlaşmacı ortamların dışında gelişmeler yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar açısından yorucu bir gün olabilir. Bazı işlerde engellerle karşılaşmanız mümkün.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konunun üzerinde fazla ısrarcı olmanız dostlarınızı kırıyor. Anlaşma sağlamaya çalışmıyorsunuz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde uyum, etkili paylaşımlar ve problemlerin çözümlenmesi gibi başlıkları yaşarken, ilişkilerinizde yüksek ego ile yaklaşmamalı sevginizi ve ilginizi partnerinizle paylaşmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda mutluluğu daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanlayüzünden birtakım anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınız özel hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bazı ortaklı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli davranmanızda yarar var.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün kendinizi şımartmanız için sizleri destekliyor. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp, kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Biri bitmeden diğeri başlayan sorunlar sizi fazlasıyla yordu ama olsun kazanan siz oldunuz. Emek verdiğiniz her şeyin olumlu karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gitmesi gereken gidiyor, bitmesi gereken bitiyor ve daha iyisi sizin için en olumlusu yaşamınıza geliyor. Bugün işinizle ilgili konularda hoşgörülü olmayı başarırsanız maddi olarak sürpriz gelişmeler yaşayabilir, kendi alanınızda parlak bir teklif alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız onca acı tecrübeden sonra ilişkinize sahip çıkmayı gizliliğe önem vermeyi öğrendiniz. Bu süreçte böyle bir teşebbüs içinde olacakların sizden alacakları çok iyi bir ders olduğu kesin.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>