Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Partneriniz ilişkinizle ilgili olumlu sinyalleri gönderdi. Bundan sonraki hareket sizden gelmeli.

Kafanızda oluşan pek çok projeyi bir sıraya koymaya çalışacak uygulanabilecekler üzerinde çeşitli etütler yapacaksınız. Yapacağınız işlerde fazla hayalperest olmamalısınız.

Maddi sorunlarınızı ortadan kaldırmanın rahatlığı içindesiniz. Maddi sorunlarınızı yoluna girdiği bu günlerde karlı yatırımlara yönelebilirsiniz. Yatırım kararlarınızda bazı bilgili kimselerden yardım alabilirsiniz.

Değişken havalar yüzünden soğuk algınlığı geçirebilirsiniz. Beslenmenize ve giyiminize özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlarda bulunmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. ikili ilişkilerinizde karşınızdaki insana göre daha akılcı davranışlarda bulunacak ve denge unsuru olacaksınız. Yaşça sizden küçük bir yakınınızla ilgili kafanızı karıştıran sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde ailenizle bir davete katılabilirsiniz. Orada biriyle tanışabilir onunla uzun uzun sohbet edebilirsiniz.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar estetik duygularımızı yükselten Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde Çarşamba günümüz başlıyor. Bulunduğumuz ortama göre kendimizi ayarlamamız kolay olacak. Samimi bir duyarlılık içinde insanlarla temasta olacağız. Ancak eğer yalnızsanız ve olur da karşınıza birisi çıkarsa, lütfen onu iyice tanımadan rastgele bir ilişkiye girmeyiniz. Saat 12:09 Ay-Pluto mücadeleci görünümü, kimsenin duymasını istemediğiniz bazı meseleler üzerinde iç gözlemde bulunmanın işaretçisidir.  Ancak bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 17:24 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, hayallerimizi gerçek kılmak isteyeceğiz. Farklı yerler görmek, farklı insanlar tanımak isteyeceğiz. Hem bulunduğumuz çevremizde değişimler olsun  hem de çeşitli kişilerle  bağlantılar kurarak dışa açılayım diyeceğiz.  Kanımız kaynıyor diyebiliriz. Her doğan gün, yeni bir fırsatın işareti olabilir. Umutlu düşünelim, güzellikler bizi bulsun.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Başak'ta ilerleyen Ay, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. Yapmanız gereken tek şey, sakince olayları irdelemenizdir. Size düşen görevler konusunda, sevdiğiniz insana fazlaca yükleniyorsunuz.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir. Bu konuyu ilgi çekici bulursanız, üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde, ufak tefek sakarlıklara, tartışmalara, gerilime veya kazalara karşı dikkatli olmalıyız. Gün genelinde, bırakın işler kendiliğinden gelişsin. Olayları akışa bırakmak, benzini biten arabayı yokuş yukarı istasyona taşımaktan daha faydalı olabilir. Etkisiz, zaman kaybı olabilecek veya yararsız adımlar atmak veya bu tür konularla ilgilenmek yerine. Serinkanlı olmak, olumlu tavırlar geliştirmek ve sabırla beklemek daha doğru olabilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürleşme ve sizi sınırlayan kuralları aşma yönündeki arzunuz kuvvetleniyor. Yeni fikirlere, yaşam tarzlarına ve kültürlere karşı daha meraklı olacaksınız. Akademik uğraşlarınızda yenilikçi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Ancak yeni adımlar atmadan önce elinizdeki işleri tamamlamanız daha olumlu sonuçlar verebilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde birkaç problem oldu ancak atlattınız. Sizden küçüklerden saygı görmek hoşunuza gidiyor. Bugün ailenizle birlikte hoş vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 20" R
Ay
Boğa
03° 32' 39" R
Merkür
Koç
21° 04' 22"
Venüs
Boğa
09° 26' 35"
Mars
Koç
04° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 47"
Satürn
Balık
17° 09' 12"
Uranüs
Boğa
22° 44' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 20"
Lilith
Başak
24° 05' 52"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>