Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her Cumartesi günü aynı sendromu yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan biri var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe gününe, saat 01:44 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Yüreğinizin sesi, kulağınıza sıra dışı bir şeyler yapmanızı söyleyebilir. Hatta delidolu yaşamak hakkındır diyerek heveslendirebilir. Bütün bunlar yeniliklere açık bir ruh halinin işaretçisidir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden, elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız akşam saatlerinde, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla nazik uyumlu ve olumlu şekilde anlaşmanın işaretçisidir. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Bir işi başarmanın, güzel bir şeyler yaşamanın zevkine varırsınız. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi adına hareket etmekten ziyade etrafındaki insanları mutlu etmek adına programını şekillendirebilirsin.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışmalardan kaçının. Bugün girişimlerde bulunmak adına acele etmeyin. Şartların oluşması zaten ilerleyen günlerde mevcut olabilir. Bu dönemi araştırarak, bol bol okuyarak ve kendi gelişiminize katkıda olabilecek eğitimlerle destekleyin. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sıkıntılar çıkabilir. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelebilir. İmaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmesseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İsteklerinizi, beklentilerinizi ortaya koyarken duygusal yaklaşım içinde olabilirsiniz. Sevgi ve aşkın yanında tutkularınızın öne geçtiği zamanlardasınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sevdiğinize karşı isteklerinizi dile getirmekten korkmayın. Birikmiş işlerinizi keyifle yapabilirsiniz ama bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte biraz zorlanabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir ve parasal sıkıntılar duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi oldukça rahatlatacak. Hareketli ve enerjik tavırlarınızla hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 34" R
Ay
Koç
12° 52' 19"
Merkür
Koç
19° 58' 20"
Venüs
Boğa
07° 42' 37"
Mars
Koç
03° 55' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 02' 21"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 31"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>