Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan fazla mantıklı davranmayacağınız istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çevrenizde gördüğünüz her türlü ilişkiye karşı bir özenti içerisindesiniz. Daha önce yaşadıklarınızın sizi olgunlaştırması gerekirken geçmiş hatalardan ders almak yerine yeni hatalar yapmaya meyillisiniz.

İş yaşamınıza ayrı bir özen gösteriyorsunuz. Özel yaşamınızdaki hatalarıyaşamınızda tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Bugün sizin burcunuzdan olan birisi ilekonusunda yapacağınız tatsız konuşma bir anda paniklenmenize neden olacak. Ancak akşama doğru işlerinizle ilgili alacağınız övgüler, sabah yapılan tatsız konuşmanın izlerini silecek. Yine de diğer günlerde daha dikkatli olmak için özen göstermeye karar vereceksiniz.

Daha önceleri kazancınızı ve elinize geçen paraları savururken bazı destek kaynaklardan mahrum kalmanız yüzünden daha dikkatli para harcamaya yöneldiniz.

Çevrenizde gördüklerinizden bu kadar çok etkilenmeniz yüzünden sıksık sorunlar yaşayabilirsiniz. Attığınız adımın yarın size ne getireceğini neler götürebileceğini iyice hesaplayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yaşanan olaylar sizi ruhsal yönden yaralarken değişken havalarda dirençsiz vücudunuzu etkileyerek sizi yatağa düşürebilir. Bugün sizin burcunuzdan olan birisi ile tatsız bir konuşma yapacaksınız ve bu konuşma sizi pek çok bakımdan zor durumda bırakacak. Çevrenizdekilerin sizi anlayabildiklerine inanmasanız da sizi anlıyorlar ve size istediğiniz konularda şans veriyorlar.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 00:51-12:41 arasında Ay-boşluk etkisi altında başlayacak. Bu süre içinde bildik işlerimizi yapabilir, sorun yaratan meseleleri gözlem altına alabilir, hayatı genel olarak kendi akışı içinde değerlendirebiliriz. Karşımıza bir fırsat çıktığında olur yanıtı vermeyeceğiz  veya yeni bir plan yapıp uygulamaya dökmeyeceğiz.  Çok önemli ve hayati anlam taşıyan konular üzerinde iyice düşüneceğiz. İşte bunlara özen gösterirsek, boşluk sürecini olumlu yönde değerlendiririz. Saat 12:41  Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü,  dışarıdan gelebilecek tersliklere karşı sizi koruyor. Yüreğinizin derinliklerine daldığınızda oradaki güçlü kadın ve adamı rahatlıkla görebilirsiniz. Belki dışarıdaki insanlar kimi zaman bunu fark etmeyebilirler. Ancak siz, kendi içinizde hayatın getirileri, mücadelesi ve güzelliklerini hissedebilirsiniz. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, birlik-beraberlik duygusu içinde ailenize sarılmanızda hem de iç dünyanızda ruhsal anlamda kendinizi güvenli hissedebilmenizde dektekçinizdir. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,  

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Bugün, kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin neler söylediği üzerine daha fazla düşünmeniz durumunda gerilimi engellemeniz ve sonuç almanız daha kolay olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlkbahar sayesinde bugünden itibaren kendinize güveniniz artabilir. Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem. Çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantı ve görüşmelerinizde başarı elde edebilir, kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçirecek fırsatlardan haberdar olabilir, değer verdiğiniz kişilerle sosyal etkinlikler ve davetlere katılabilir, geziler düzenleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedeceğiniz, sosyal etkinliklere katılabileceğiniz olumlu bir etkide olacaksınız.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gözlerinizi geleceğe çevirebilir, ilerideki hamlelerinizle alakalı uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Farklı bir bakış açısı benimsemeniz ve önceden hazırladığınız planları baştan şekillendirmeye başlamanız da mümkündür.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 22" R
Ay
Balık
10° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 20"
Venüs
Boğa
04° 59' 44"
Mars
Koç
02° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 56"
Satürn
Balık
16° 51' 20"
Uranüs
Boğa
22° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 26"
Lilith
Başak
23° 41' 51"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>