Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz harika görünüyor. Ama biraz güvensiz ve çekingen. Ona kendinizi tam anlatamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugün ona şirinlikler yapmaya devam edeceksiniz.

Bütün kendinizden emin havanıza rağmen, yine de son kararınızı biraz daha düşünüp vermeliydiniz. Gününüz kararınıza gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız.

Birçokları gibi kendinizi tam güvende göremiyorsunuz. Çok küçük de olsa bir birikiminiz var, ama sizi rahatlatamıyor. Harcamalarla ilgili aldığınız bazı kararlarınızı hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz.

Çok titizlendiğiniz hassas bir konuda gevşekliğiniz söz konusu. Zaaflı davranıyorsunuz. Bunu biliyor, ama böyle durumlarda kendinize söz geçiremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde ileri adımlar söz konusu. Mantık çerçevesinde yaklaşımlar problemleri en aza indirecek. Birkaç gün içinde yoğun bir kalabalık arasında ciddi sevinçleriniz var. Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz bir dostunuzun omuz vermesiyle sizi rahatlatacak.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilginizi, tecrübenizi, yeteneğinizi grup içinde göstermeniz ve başkalarının ne düşündüğünü görmeniz yönünde etkilidir. Buna test de diyebiliriz. Ben her şeyi iyi bilirim, bu konuda yeterliyim, söz sahibiyim demek yerine, bu konuda öğrenmeyi, gelişmeyi, ilerlemeyi seçiyorum diyebilmek tabii ki bilgelik ister. Bu Dolunay, proje hazırlığı, hedef belirleme, yönünüzü belirleme, eksiklerinizi görebilmenizde yardımcıdır. Kibir, kendini beğenmişlik yerine tevazu size kapıları açan anahtardır. Dolunayın görünümleri, bu konuda bize rehberlik edicidir. Ay-Mars kavuşumu, hızlıca karar almaya neden olabilir. Hazır olsanız dahi, siz yine de bir daha işlerinizi gözden geçiriniz. Mars geri hareket dönemindeyiz. O nedenle hemen oldubittiye getirmeyeceğiz işlerimizi. Daha önce başlanan işleri kolayca halletmek mümkündür. Eğitim vermek, eşlik etmek, rehberlik, spor aktiviteleri, mistik, felsefi çalışmalar bu Dolunayda ruhumuza iyi gelir. Güneş-Mars karşıtlığı, aşk hayatımızı, sosyal ilişkilerimizi canlandırır. Daha önce başlanmış çalışmaların bitirilmesinde yardımcıdır. Her bilgiye, yeniliğe açıksınızdır. Eğer kafanızın içinde bir projeniz varsa, Mars geri hareketi, tekrar gözden geçirmede bulunmanız için faydalıdır. Karşı cinsle ilişki, arkadaşlık kurmak, yeni insanlarla tanışmak, çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili aktiviteler de, bu karşıtlıkta etkindir. Fakat tam anlamıyla tanımadan hiç kimse için iyi veya kötü diyemeyiz. Merkür bugün Boğa burcunda düzeliyor. Ancak bir haftalık gölgeli günleri var. Bu süre içinde, ailemizi ilgilendiren konularda fikirlerimizi, değer verdiğimiz her şeyi gözden geçireceğiz. Özgürlüğümüz bizim için ne kadar önemliyse, ailemizin huzuru, geleceği, güvencemiz de o kadar kıymetli bizim için. Ay-Neptün görünümü,tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir bakalım. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, para evinizi etkiliyor ve bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. Mars'ın Yay burcunda retrosu, karşılıklı ilişkilerinizde inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanmanızı sağlayacak harika fikirleriniz olsa da, diğerleri olaylara sizin kadar iyimser yaklaşmayabilirler. Diğerlerinin katkısını sağlamaya kalkmadan önce, daha detaylı bir çalışma yapmanızda, doğru verileri toplamanızda ve buna göre sunumlar yapmanızda fayda var. Belirsizlikler ve güvensizlikler ilişkilerinizde sorunlara neden oluyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay gelecek beklentileriniz, gruplar ve arkadaşlıklar açısından size bolca yenilik getirmekte. Gruplarla daha çok şey yapabilirsiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akraba ilişkilerinde sorun yaşayan Kovalar, sizi ilgilendirmeyen konular gündeme gelirse bunu koz olarak kullanıp saldırıya geçmeyin.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi, yeteneklerinizi ve enerjinizi sergilerken rahat hissedemeyebilir, ilişkilerde daha fazla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için iletişim konusunda sakin ve dinlenmiş bir zihin yapısı ile olaylara yaklaşarak, bugün şartları fazla zorlanmaması gerektiğinin farkında olmalı ve öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda konuşmalarınıza, bağlantılarınıza ve işlerinize dikkat edin. Sosyal çevre ilişkilerinizi özel hayatınızla dengede tutmalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz gruplardan birileriyle kopma noktasına gelebilirsiniz.Tartışma ve anlayış farkı nedeniyle oluşabilecek bu gerginlik nedeniyle hayatınızdan birilerini çıkarma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sakin kalmakta ve yaşanacak olanlar her ne ise kabullenici bir tavırla ayakta durmanız gerekebilir. Alacaklarınızı tahsil edebileceğiniz enerjilere sahipsiniz.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 36" R
Ay
Balık
21° 29' 09"
Merkür
Koç
18° 57' 17"
Venüs
Boğa
05° 54' 39"
Mars
Koç
02° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 23"
Satürn
Balık
16° 55' 05"
Uranüs
Boğa
22° 34' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 54"
Lilith
Başak
23° 46' 48"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>