Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizle ilgili acele kararlar almanız gerekiyor. Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu görmüyorsunuz. Ufak tefek şeyleri düzeltseniz bile temel ayrılıklarınız var, onları ne yapacaksınız ?

İşyerinizde ekonomik kriz gerekçe gösterilerek istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi haklı çıkartabilir.

Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenleri bile şaşırtıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Bu sizi para konusunda yeni karamsarlıklara sokacak.

Yine yanlış adımlar atıyorsunuz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü iyice dinlenerek geçirmek istiyorsunuz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var, konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, arefe günümüz, saat 02:13-saat 20:51 arası Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor.  Bu süre içinde, düşündüğünüz bazı yenilik ve değişimler varsa, bunları yürürlüğe koymadan önce etraflıca düşünelim. Maddi bir sıkıntı veya partnerinizle aranızdaki bir sorun sizi  daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya  çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Saat 07:00 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, gerek ilişki gerekse çevresel konulardaki değişimlerin size gayet iyi geleceğini  işaret ediyor. Sizin, fikirlerinizi dış dünyada yenilikçi tarzda sunabilmeniz önemli. Cesaretiniz bu enerji sayesinde yükseliyor ve sizi yetenekli olduğunuz alanlarda güçlendiriyor. 23 Eylül saat 11:20-23 Ekim saat 20:47 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir,birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. Kovalar bu dönemde bazı meseleler üzerinde ikilemde kalsalar da,  bir çıkış yolu mutlaka bulunur diye düşünürler.  Artıları, eksileri bir kefeye koyarak problemlerin üstesinden gelmeye çalışırlar. Yenilik ve değişik ihtiyacınız bu süreçte  bir hayli yüksektir. Saat 20:51 itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay etkisinde, haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizin işaretçisidir. Giyim tarzınız size özeldir.  Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Bugün partnerinizle ortaklaşa düşünmek, birlikte hoşça bir akşam geçirmek hoşunuza gidecektir. Saat 21:34  Ay-Satürn olumlu görünümünde, içimizden geldiği gibi kendimizi ifade ederiz. Hayata ne kadar farklı baktığımızı, yeniliklere açık olduğumuzu net bir şekilde göstermekten kaçınmayız. Saat 21:36 Güneş-Satürn görünümü, aynı görüş, hayata bakış açısına sahip kişilerle bir ideali gerçekleştirmek arzunuzun işaretçisidir. Düşündüklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Başkalarının dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz. Tecrübelerinizin öğreticisi olabilirsiniz. Bu görünüm, dışa açılmanın, yeni insanlarla karşılaşmanın, el ele vermenin göstergesidir. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi durumunuzu, sağlığınızı, endişe duyduğunuz başlıkları veya anlaşmaları ilgilendiren konularda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekebilir. Özel ilişkilerinizi geliştirmenizi, hayatınızdaki stresi azaltmanızı veya konforu arttırmanızı sağlayabilecek değişiklikler daha istikrarlı bir hayata geçiş yapmanıza yardım edebilir.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal anlamda hareketli ve güzel bir gün. Bugünlerde,hayatında belli bir yere gelmiş veya kariyerinizi ilgilendiren konularda bilgisine güvenebileceğiniz kişilerden fikir almak isteyebilirsiniz. Tavsiye ve önerilere ihtiyaç duyabileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üzerinde değişiklikler yapılması gereken konular var. Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir. Bugünlerde, gündemdeki değişiklikler veya öğrenilen bilgiler nedeniyle bazı konularda plan yapmamız, planlarımızı revize etmemiz veya tavırlarımızı buna göre belirlememiz gerekebilir. Bazı ilişkilerimizin ne kadar sağlam olduğunun farkına varabilir veya ne olursa olsun karşımızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğimizi fark edebiliriz. İlişkilerde sürprizlere açık günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Akışta kalın. Akşam saatlerinde daha uygun koşullar oluşacaktır. Kişisel konulara önem verebilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk konusunda başarılı olmak istiyorsanız partnerinizi çevrenizdeki kişilere karşı korumaya özen göstermelisiniz. Ara sıra görüş ayrılığı yaşasanızda onu kalpten sevdiğiniz belirgin. PARA: Bugün hiçbir şeyden korkmuyor, risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Belki de yatırımlarınız için en mükemmel gün denilebilir. Bu konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. SAĞLIK: Bünyeniz bugün hassas ve korumasız. Hastalığa davetiye çıkarıyorsunuz adeta.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arife günü seyahat planlarınızı etraflıca oluşturabilirsiniz. Grupsal işlerinizde destek göreceksiniz. Yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk alanlarınız önem kazanmaya başlıyor.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta aniden hesapta planda yokken, fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz, saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize, size keyif verecek konular için yaşamınızda yer açmanızda yarar. Ya da gardrobunuza birçok yeni kıyafet alabilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. İş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 39" R
Ay
Başak
02° 52' 38"
Merkür
Boğa
00° 32' 04"
Venüs
Boğa
20° 30' 45"
Mars
Koç
11° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 59"
Satürn
Balık
17° 49' 34"
Uranüs
Boğa
23° 15' 49"
Neptün
Balık
29° 20' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 50"
Lilith
Başak
25° 05' 43"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>