Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu durum, aşkın size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

Umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi korkutuyor.

Prensiplisiniz. Ama insanlara bu konuda gizli bir dayatmacılığınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara ve insanlara karşı duygusal tepkiler verebileceğiniz hassas bir gündesiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan ve gelişmelerden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:28 Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında yeni haftaya atıyoruz ve  dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Saat 09:53 Ay-Güneş görünüm etkisi altında, kimseden etkilenmenden fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Maddi konularda küçük birikiminizi hangi alanda değerlendireceğinize karar verebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bir konuda nihai olarak kesin kararınızı verebilirsiniz. Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, huzuru, güvenliği, sevgiyi önemsiyoruz. Ailemizle ilişkimizde  ılımlı,girişimlerimizde ise, emniyetimizi önemseyeceğiz. Güzellikler isteyeceğiz ve keskin sözler eden, huzursuz insanlardan uzak durmaya çalışacağız. Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, önümüzdeki birkaç gün boyunca, fiziksel ve psikolojik anlamda hassasiyet içinde olabiliriz. Biz ilerisi adına kendimizi garanti altına almak, sorumluluk sahibi bir kişi olarak başarılı adımlar atmaktan yanayız. Ancak bu kadar sabır göstermemize, özverili davranmamıza rağmen, bazı kişileri anlamakta, toplumsal yönden aradığımız huzur ve güveni bulmakta zorlanıyoruz. Menfaat gözetmeksizin hareket ettiğimiz halde, insanlar bunun dahi değerini bilmiyorlar diye düşünebiliriz. Maddi konularda ve sosyal ilişkilerimizde bir miktar zorlandığımızı hissettiğimiz için mesafeli davranabiliriz. Üzerimizdeki baskılara, mecburiyetlere, mali anlamda kısıtlanmaya gelemeyiz. Yeni haftamızın  hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaldıramayacağınız yükler sorun yaratabilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz ya da içerisinden çıkılması zor bir durumla ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Yarın belli açılardan bakabilmek için daha olumlu bir gün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kıskançlık güdülerinizi denetleme ihtiyacı içinde olacak, hatta kendinize disiplin bile getireceksiniz. Sevgiliniz bu durumdan çok memnun.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde, enerjinizi doğrudan açığa çıkaramayarak kendinizi geçici olarak yorgun hissedebilir, ilişkilerinizde geçici karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Doğada yürüyüş yapmak, müzik dinlemek ve sadece kendinize ayıracağınız bir vakit yaratarak dinlenmek bugün için size yardımcı olacaktır

23 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız artacak ve geleceğe odaklanan büyük planlarınızı hazırlamakta size büyük destek verecektir ama hayalci olma riskinizin de farkında olmalı ve planları, daha sonra tekrar gözden geçirmek üzere hazırlamalı, hemen uygulamaya koymamalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>