Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ne iyi olabiliyorsunuz ne de kötü. Artık ilişkiniz bir çıkmaza girdi. Bugünlerde onunla konuşmak istiyorsunuz fakat kafanızdan geçenleri söylemek için bir türlü cesaret bulamıyorsunuz.

İş hayatınızda son derece yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde üzerinizde rehavet var. Bu yoğun günleri başarıyla atlatabilmek için kendinize gelmeniz gerekiyor.

Para konularında çok akılcı kararlar alabiliyorsunuz. Fakat bugünlerde harcamalarınızda çok tutumsuzsunuz. Yaptığınız bazı lüzumsuz harcamalarla bütçenizi zorlayabilirsiniz.

İhmal ettiğiniz bir arkadaşınızdan bugün sitem dolu davranışlar görebilirsiniz. Onun gönlünü almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne dinlenmiş ve enerjik şekilde başlayacaksınız. Sabah saatlerinde ailenizle birlikte vakit geçirebilir , onlarla bir süredir konuşamadığınız şeyleri konuşabilirsiniz. Öğleden sonra bazı planlarınızı gerçekleştirmek için hareket halinde olabilir ve biraz yorulabilirsiniz. Beklediğiniz bir paket bugün de size ulaşmayacak.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,  sosyal girişimler, yenilikler yapma hevesiniz ve ortaklaşa gerçekleştirilecek her türlü konuda etkili olan Ay Yay burcu seyri saat 06:40 itibariyle etkili olacak. Pazar günü oluşu dolayısıyla, hem sosyal faaliyetler hem de yakın dostlarınızla bir arada olmak arzusu fazlasıyla ön plandadır. Görüş yapınızda tutuculuk veya standart kalıplara uymak diye bir durum yoktur. Sınırlanmaktan ve birilerin yönlendirmesiyle hareket etmekten hoşlanmazsınız. Şu an için en önemli arzunuz, sizi bağlayan iplerden kurtularak özgür kalmaktır. Bu isteristerse özel hayatınızla ilgili olsun farketmez. Kafanızın içinde iki plan vardır. Hangisi sizin açınızdan daha olumlu bunları üzerinde düşünüyor olabilirsiniz. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek  Mars hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkili olup, sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Endişelerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemenizde size destektir. Şimdi durun, düşünün,  disiplinli hareket ederek hedefinize odaklanın. Kimsenin ne dediğine bakmayınız.  Engelleri, şanssızlık olarak değil aksine sizi hedefinize götürecek atlama taşları olarak görünüz. Amacınızı belirlemek, bastığınız yeri bilmek, hedef belirlemek ve mevcut işinizle ilgili konularda ne yöne gideceğinizi tespit etmek anlamında ben bu geçişi sizler için olumlu buluyorum. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. Dostlarınızla bağlarınız güçleniyor.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür'ün doğru harekete geçmesi,hayatınızı veya refah seviyenize katkısı olabilecek başlıkları ilgilendiren konularda, yüksek yaratıcılıkta fikirlerinizden bahsetme ve faydasını görme olanağını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SON derece alıngan olabileceğiniz bir gün. Bu huyunuzu törpülemeye çalışın. Hayatı ve beklentilerinizi daha hafife alın.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>