Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde gözleriniz kapalı, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Sevda konusunda biraz silkelenmeniz gerekiyor. Herhalde yine yanlış bir adım atmaktan korkuyorsunuz.

Geliriniz hiç azımsanacak gibi değil. Çalışma ortamınızın değerini biliyorsunuz. Becerilerinizi mükemmel bir şekilde sergileyebiliyorsunuz. İşyeriniz de sizinle ilgili olumlu düşünüyor.

Bugünlerde biraz sıkıntıdasınız, büyük ödemeleriniz var. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Onları daha ileri tarihlere erteleyebilme olanağınız yok. İşinize sarılıp burada yükselmek durumundasınız.

Arkadaşlarınıza karşı biraz daha ilgili olmanız gerekiyor. Yoksa dost ve arkadaş ilişkilerinde itibar kaybına uğrayabilirsiniz. Biraz daha vefalı olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. İnsan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız. Sizi gerecek bir tartışma yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 15:38 olana dek bulunduğu ortamı güzelleştiren pozitif ılımlı kişilerle bağlantıda olmayı tercih edersiniz.  İhtiyacınız olan tek şey huzurdur. Bu nedenle karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışırsınız. Saat 15:38-17:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli.  Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var. Elinizden geldiğince nazik davranınız. Yardımcı olmaya çalışınız. Saat 17:29 Ay-Akrep burcu geçişi, size pek uymasa da, etrafınızdaki insanları şöyle bir gözlemleyerek, kendinizle kıyaslamaya gidebilirsiniz. Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı,  fakat çoğu insanın  bunu yaşamayı bile beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını bilirsiniz. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın sizin gibi sabit bir burç olan Akrep'te ilerlemesi, partnerinizle aranızda bazı geçmiş problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Sizin özgürlükçü fakat bildiğinizden taviz vermeyen yapınız yüzünden bazı gerilemeler yaşamanız mümkün. Sınırlarınızın dışına taşarak düşünüyor fakat engeller yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olası ilişki veyabirliklerini sonlandırabilecek açıklamalar yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün. Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya ve reklamcılıkla ilgili işlerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İletişimde yanlış anlaşılmalar ya da tartışmalar meydana gelebilir. Özellikle yurtdışından gelecek haberlerde bu olasılık daha kuvvetli gözüküyor. Öte yandan zihinsel çalışmalarınız çok akıcı ilerleyecek. Araştırmalarınızda öne çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Yakın çevrenizden birilerine destek vermeyi amaçlamanıza rağmen bir takım engelleri aşamayabilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 49" R
Ay
Yay
18° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 08' 43"
Venüs
Koç
27° 36' 11"
Mars
Balık
27° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 55"
Satürn
Balık
16° 19' 42"
Uranüs
Boğa
22° 11' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 09"
Lilith
Başak
23° 01' 55"
True Node
Koç
15° 28' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>