Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman düşünseniz de ondan kopmanız çok zor. Birbirinize olan duygularınızda aşkın yanı sıra başka şeyler de var. Siz bunun zaaf olduğunu düşünüyorsunuz. Bugünlerde yine birbirinize çok bağlısınız.

İşleriniz yavaş ama istikrarlı bir şekilde düzeliyor. Siz de yeni bir olumsuzluk yaşamamak için bir hayli çalışıyorsunuz. Çok yakında karşılığını alacaksınız.

Para durumunuzdaki olumlu gelişme sizi oldukça rahatlattı. Yine de bazı borçlarınız için endişeleniyorsunuz. Uygun bir program yaparak altından kalkmanız mümkün.

Geleceğe umutla bakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunu sizi düşünen yakınlarınızla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızda olan birisinin iç dünyasına girmek için çok çabalayabilirsiniz. Onun bugünlerde kendisini kimseye açmaya niyeti yok. Size bile. Biraz sabırlı olursanız, bir süre sonra sizden yardım isteyebilir. Akşam bir grup arkadaşınızla bir program yapabilirsiniz. Hafta içi uykusuz kalmama kararınızı yine hayata geçiremeyebilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay, geleceğe yönelik projelerimizin, sosyal ilişkilerimizin, hedeflerimizin mutlaka gerçekçi bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Başkalarına göre hareket ederken, yaptığımız işler bizi tatmin etmiyorsa kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Arkadaşlıklar ve özel hayat arasındaki ayrımı da iyi yapmalıyız. Bu Dolunay, düşündüklerimiz ile söylediklerimiz, tasarladıklarımızla yapacaklarımız arasındaki çizgiye dikkat etmemizi söylüyor.Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, hayatın eğlenceli ve hoşumuza giden yanlarını görmekten yana olduğumuzu işaret ediyor. Kafamızı boşaltmak, dostlarla muhabbet, sevgilimizle sohbet etmek iyi gelebilir. Kafamızın içinde birçok mesele, proje, sorumluluk var. Bunların tümünde başarılı olmak istiyoruz. Ancak kendimize de bu kadar yüklenmeyelim. Ay-Merkür karşıtlığı,  bu Dolunayda yeniliklerin hızlıca hayatınıza dahil olmasını istediğinizi gösteriyor. Ne kadar çabuk değişiklik olursa kendinizi o denli keyifli hissedebilirsiniz.Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

26 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve işi bir arada yürüteceğinizden eminseniz bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmekten korkmamalısınız. Bazılarınızda iddialı bir tutum söz konusuyken, bazılarınız,hayatınızda yeniliğe ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler.

26 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden şüphe duymamalısınız. Son zamanlarda üzerinde yoğunlaştığınız konularda, planlarınızda veya projelerinizde farklı şeyler denemeniz ya da farklı yoldan gitmeniz gerektiğini söyleyen kişiler olabilir. Bu kişileri dinlemek zorunda değilsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerde ilişkilerinizi kullanmak sizi ileriye taşıyacaktır. Gün içinde birçok konuda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle çekişme içinde olmamaya özen gösterin.

26 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Tüm detaylara yerinde müdahale etmeniz, sizin gerçek anlamda zeki olduğunuzu ve bu nedenle başarınızın her zaman yükseldiğini gösteriyor.

26 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız ön plana çıkabilir. Varsa çocukla ilgili oluşumlar gündeminizde yer edecek. Maddi konularda, sosyal ortamlarda kolay demoralize olmaya ve kendinizi yetersiz hissetmeye açıksınız.

26 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile finansal konularla ilgili hesap hataları, karışıklıklar, ödemelerde minik sorunlar veya sizin beklediğiniz ödemelerde minik karışıklıklar oluşabilir. Finansal konularda alel acele kararlar almamakta yarar var.

26 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 38" R
Ay
Koç
08° 20' 31"
Merkür
Koç
19° 44' 47"
Venüs
Boğa
07° 19' 50"
Mars
Koç
03° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 00' 50"
Uranüs
Boğa
22° 38' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 43"
Lilith
Başak
23° 54' 28"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>