Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu bir beraberliğin içindesiniz. Bunu daha da pekiştirme isteğinizi istek olarak bırakan bir engel görünüyor. Hayatın çok az insanın önüne koyduğu bir engel bu. Ama ilişkiniz bir katkıyı gereksindirmeyecek kadar hoş.

Aranılan, kolay kolay gözden çıkarılmayacak birisiniz. İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin içindesiniz. Sadakat duygunuz fazla gelişmiş. Bir takım çelişkilerde haklı yönlerinizi göremiyorsunuz.

Denkleştirerek yaşıyorsunuz. Dost ilişkilerinde çok eli açıksınız. Bu yanınız övülüyor. Ama övenlerinizi iyi gözlerseniz bu dost kalabalığınızda bazı tasfiyelere gidebilirsiniz.

Bazı yakınlarınızın her işine burnunuzu sokar olmuşsunuz. Sorunlarına eğildikçe sorun üretmelerine neden oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Azimkar birisiniz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Yaşamınızın bir kesiti sizden daha gerçekçi yorumlar bekliyor. Fazla tok gözlüsünüz. Aldığınızla yetiniyor, karşılığında verdiğinizi alıcılarınız kadar değerlendiremiyorsunuz. Yakınınızda bir sağlık ve ondan daha çok sorun yaptığınız bir geçimsizlik olayı var.

28 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:29 Venüs-Jüpiter kavuşumu, ilişkide derinlikli ve titiz bir gözlemde bulunmanın ve  öyle kolay kolay bir şeyi kabul etmemenin, seçici ve gayet akılcı davranmanın doğru olacağını işaret ediyor. Zaten ister istemez, bizi şüpheye, endişeye sürükleyen meseleleri mercek altına alıyoruz. Derinlikli düşünüyoruz. Bazen de yorar insanı bu hal. Ancak gerekliyse tabii ki bunu yapmakta yarar var. Ne fazla iyimser düşünmeli ne de gereğinden fazla endişeli. Her şey dengeli olmalı. Mali konularda hesapların gözden geçirilmesi, muhasebenin iyi yapılması yararlıdır. Piyasa şartlarına bakalım. Daha önce görmediğimiz, bütüne bakıp iyi güzel dediğimiz her şeyin detaylarına da önemseyelim. İlişkilerde cinselliğin merkez alınmadığı, duyguların mantığı aşmadığı bugünlerde, belki biraz mesafeli olabiliriz. Ancak bunun ardında yatan neden, verimli, sağlıklı, faydalı olanı tespit içindir. Alacak-verecek ve başkalarıyla alakalı parasal konularda fırsatlar karşımıza çıktığında, enine boyuna düşünelim ki, astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Getiri-götürü hesabını iyi yapalım. saat 04:42 Ay-Kuzey düğümü, başkalarına muhtaç olmadan yaşamak için geleceğimizi garanti altına almamızı sağlayan analizin göstergesidir. Şuna gereksinim var, bunları elde etmeliyim tarzında düşünmek güven duygunuzu yükseltir ve sizi azimli kılar. Saat 08:39 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

28 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Siz gücü seven bir kişi olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Bugün sosyal aktiviteleriniz sırasında karşılaşacağınız kişilerin daha sonra size kazandıracağı avantajları unutmayın.

28 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde gelişen problemli durumlar sizi de etkileyebilir. Bir şekilde sizden fayda sağlamaya çalışan, yanıltıcı veya aldatıcı kişilere de dikkat etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sabah saatlerinde zaman alan işler gündeme gelerek zorluk çıkarabilir. Aynı zamanda düşüncelerinizi olumlu tutmaya bakın.

28 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

28 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde güzel haberler alabilir, partnerinizin hayatındaki güzel gelişmelere siz de ortak olabilirsiniz. Hafta başındakidüzenlemelerinizi bugünden yapmak sizi rahatlatabilir. Yoğun bir hafta öncesi dinlenmelisiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlığınızı zinde tutmak için bol bol su tüketmelisiniz. Uzun bir banyo yapabilir, cildinizi nemli tutabilir ve suyun tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.Ruhsal ve bedensel bir rahatsızlığınız mevcutsa bunu olumlu hale gelmesi için çaba göstermek için olumlu enerjilere sahipsiniz. Arkadaş çevrenizden birisinin enerjinizi aşağı çekmesi mümkün gözüküyor. Cumartesi günü olsa bile hizmet alanınızın işler durumda olması mümkündür. Profesyonel bir kazanç elde edebileceğiniz bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor olabilirsiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

28 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>