Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Bu konudaki düşünceleriniz süratle değişiyor. Çok mutlu görünüyorsunuz, aşktaki en önemli beklentinin bu olduğunu fark ediyorsunuz.

Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız. Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız.

Sevgi bağlarınız, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir arkadaşınıza tavır almanızı engelliyor. Ama gittikçe bir şeylerin aşındığını hissediyorsunuz.

Duygusallığınız sizi fazla verici yapabiliyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe neden olabiliyor. İnsanların onayını her konuda almak ihtiyacı duyuyorsunuz. Son zamanlarda adeta böyle bir talepte bulunuyorsunuz. İnsan ilişkilerine biraz daha anlayışlı, daha az beklentili bakabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, yaşadığınız ortam, görüştüğünüz insanlar, maddi kazançla alakalı konular ve planlarınızı uygulama yönünde gayet olumludur. Bir karar verme süreci diyebiliriz. Özellikle size destek olan, takdir eden, ilginç fikirleri olan, bilgili bir kişi olarak görülürsünüz. Yeniayın yönetici gücü Jüpiter Terazi burcunda ilerlediği için, şans faktörü gayet yüksek. Yaratıcı tarzda becerileriniz, görüşmeler, bazı kişilerle bir araya gelerek fikirlerinizi özgürce ifade etme yönünde enerjiniz gayet güçlüdür. Maddi ihtiyaçlarınız için benim tavsiyem, alışverişlerde uzun ömürlü olanı tercih etmenizdir. İşe yararlığı ve sağlamlığına da bakalım. Yeniayın görünümleri, ilişkinle ilgili konularda mesafe hissi yaratabilir. Tam olarak duygularınızı dışa yansıtmakta güçlük çekseniz de, bu Yeniay, birçok konuda net bir karar vermenizi sağlar. Bu nedenle, şu yüzden diye söze başlatmaz. Bu konuda şunların yapılması gerekiyor diyerek karar vermenizde etkili olur. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çalışmalarınızda farklı ve değişik ortamları tercih edebilirsiniz.. Bugün, planlarınızda ardı ardına değişimler söz konusu olacak. Çoğu kez kendinizi bile takip etmekte zorlanacağınız olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla ortak düşünceler içinde olmanız, dostluklarınızda açılıma neden olacaktır.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğuntemposundan sıyrılma zamanı. Önümüzdeki iki hafta boyunca, sosyal hayatınız hareketlenebilir. Yeni çevreler yeni dostluklar söz konusu olabilir. Fakat fazla hızlı gitmemeniz gerekiyor. Mesajları almaya çalışın. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Yeni konularda daha ön görülü olmanız gerekebilir.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Detaylara yerinde müdahale etmeniz, sizin gerçek anlamda zeki olduğunuzu ve bu nedenle başarınızın yükseldiğini gösteriyor.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki konuşmalarınız hız kazanabilir ama bunlardan verim alamayabilirsiniz. Geleceğiniz adına atacağınız adımlar için acele etmeyin, az kaldı.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talepkâr olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz.İhtiyacınız olan veri ve imkanları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Günün son saatleri ise mutlaka arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmelisiniz. Hattaarkadaşlarınız veya çalışanlarınızla birlikte keyifli etkinlikler yapmanız insanların arasındaki sinerjiyi ve iyi niyeti destekler nitelikte olacaktır. Gün boyu fiziksel enerji düşüşü olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>