Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz.

Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok. Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir. Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz.

Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:11 Güneş-Neptün görünümü, Hedef+Kararlılık=Güç denklemini işaret eden bir enerjidir. Bu güç nasıl elde edilir? Kişi kendi dünyasında sağlam bir hedef üzerinde kararlı bir şekilde ilerlediğinde, aslında ne kadar güçlü olduğunun farkına varıyor. İşte bu görünüm hem değerli olanı korumanızı hem de ideallerinize sıkı sıkıya yapışmanızı sağlıyor. Hayallerinizin uzakta değil, bir adım ötenizde durduğunu, isterseniz en doğru adımı atabileceğinizi işaret ediyor. Ruhsal anlamda sevginin ne kadar şifa verici  bir olgu olduğunu, sevgiyle yol almanın insanın en büyük zenginliği olduğunu işaret ediyor. Sevginin emek ve sabır olduğunu, zor kazanılan çabuk kaybedilmemesi gerektiğini söylüyor. Kendine inan ki, arzu ettiğin senin olsun diyor. Saat 15:23-17:02 arası  Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.   Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bu zaman aralığında, bütçenizi zorlayacak alışverişlerden kaçınınız.  İlişkilerde ince eleyip sık dokumanız doğaldır. Kusursuzluk isteğiniz öylesine yoğundur ki, mutlu dahi olsanız altında bir şeyler arayabilirsiniz. Oysaki bu saatleri olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Zeka oyunları, yoga, meditasyon, resim çalışmaları, toprakla uğraşmak, kişisel bakımınızı yaptırmak, ofis içinde düzenlemelerde bulunmak gibi. Bütün bunlar diğer burçlara tavsiyem ettiğim gibi size de iyi gelebilir. Saat 17:02 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevmek ve sevilmek arzunuz yoğundur. Nezaketiniz, cana yakınlığınız ve nezaketiniz sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamanız mümkün değildir. Çünkü her anı gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla doludur. Saat 23:33 Ay-Satürn görünümü, insanlara gösterdiğiniz nezaketin, paylaşımcı gönül halinizin size güzel bir şekilde geri dönüşünün işaretçisidir. Sizin takdir edilmenizi ve başkaları tarafından değerli bulunmanızı sağlar. Teog sınavına girecek yavrularımıza başarılar diliyorum. Günümüz güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlümüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde karşınıza çıkan sorunlar karşısında anlık tepkiler vermemeye özen gösterin. Bu tür davranışlarınız, bir sonrası için hem sizi rahatsız ediyor, hem de çevrenizde yanlış değer yargıları oluşmasına neden oluyor. Oysa, kendinize yakın bulduğunuz kişiyle durum muhakemesi yaparak daha sağlıklı tavırlar sergileyebilirsiniz.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı taraf gereğini yapmasa da, siz tüm ilişkilerinizde ya da anlaşmalar esnasında, saygılı, kibar, bilinçli ve anlayışlı olmaktan vazgeçmeyin. Zira, muhtemelen siz olaylara diğerlerinden daha vakıfsınız. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ disiplininiz mükemmel. Bugün sabırlı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya yaklaşacaksınız. Farklı yollardan sonuca ulaşacaksınız.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Boğa burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile aile hayatı ile ilgili gelişmeler, ev ve yerleşime ait konular, taşınma, yeni bir eve yerleşme, yeni bir ev satın alma, ruhsal olarak iyileşme ve büyüme, aile büyükleri ile ilişkiler, devam eden ilişkilerde evlilik kararları,hayatında yeni ve sağlam başlangıçlar ile sağlık alanındaki konular önümüzdeki dönemde hayatınızda canlanıyor olacak.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gerçek dünyadan ayrılıp bir hayal alemine dalabilirsiniz. Çevrenizi, gerçekte olduğundan çok daha farklı algılamanız mümkündür. Hayalgücünüzün sizi, gerçeklikten tamamen koparmasına engel olmalısınız.

28 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>