Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili çok olumlu düşünceleri var. Bunu paylaşmakta zorlansa da size olan sevgisinin ve saygısının farkındasınız. Eksik olan biraz heyecan ve coşku galiba.

Aldığınız kararların bazılarını hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önerilerinize inatla karşı duran biri var. Neyse ki sizi destekleyenler daha fazla ve daha güçlü.

Bugünlerde elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alış veriş için iyi bir fırsat olacak. Biraz çelişki yaşasanız da yapacağınız alış verişten çok memnuniyet duyacaksınız..

Sorunları biriktirmeden ilk karşınıza çıktığında konuşup çözmeyi öğrenmelisiniz. Birikince küçük sorunlar büyük hale geliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz başkalarının talep ve düşüncülerini dikkate alarak davranıyorsunuz. Bu yüzden de insanların sürekli olarak her şeyi kendi arzuları doğrultusunda yapmaya çalışmaları sinirinize dokunuyor. Biraz dikkate alınmayı bekliyorsunuz. Bu nedenle yakın bir arkadaşınızla aranızda küçük bir tartışma geçebilir. Sonunda o da size hak verecek.

3 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Oğlak burcu geçişiyle Cuma günümüz başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Saat 13:38-15:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yaşamınızla alakalı meseleleri geri planda kalarak düşünmeye çalışabilirsiniz. Çünkü bu etki altında varsayımlardan ziyade gerçeklerle hareket etmek  sizin için çok daha önemli olmalıdır. Zaten boşluktaki dilimde önünüzdeki işler veya yaşadığınız bazı durumlar gizlenmenizi gerektirici olabilir. Saat 15:21 itibariyle Ay boşluk etkisi sona erip, burcunuz üzerinde ilerlemeye başladığında, farklılıklarınız etrafınızdaki kişiler tarafından net bir şekilde görülür. Hızlı çalışan aklınızla her türlü konu üzerinde fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyarsınız. Bir çok durumu hem geniş manada ele alırsınız hem de yararlı çıkış formülleri sunabilirsiniz. Sizi dinleyenler bir hayli zeki olduğunuzu düşünürler. Doğrudur. Aslında bu tavırlarınızla dışa karşı ve sizi devre dışı bırakmaya çalıştığını sananlara, bir gözdağı vermiş olursunuz. Kurallarla sınırlanmış hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışma içinde olacağınız kişilerin beklentilerine cevap vermeden önce düşünmelisiniz. Risklerden hoşlanmadığınız için, daha sonra çıkabilecek aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. Bugün çevresel koşullarınız yeniden irdelemelisiniz. Yenilikler ve değişimler için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak. Hobilerinizle ilgilenmelisiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma,ya da plan sizi bekliyor olabilir. Her şeye yetişmek çok kolay olmayacağı için birbölümüne ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ya da biraz yavaşlasanız iyi olur diyebilirim Niobe'ce. Tüm burçlar için gün geneli: İletişimsel konular açısından oldukça olumlu birkaç günlük süreçteyiz. Bugün akşam saatlerinden itibaren ve hafta sonu boyunca, bizi motive edecek veya ilham verecek diyaloglar içerisine girebiliriz. Sözlerimiz istediğimiz yeri bulabilir, ifade yeteneği yüksek. Bu enerjiyi anlaşmalara imza atmak ya da üzerinde uzlaşılması gereken konular varsa uzlaşma sağlamak için kullanabiliriz. Özellikle öğle sonrası saatlerden itibaren bu enerji devreye giriyor. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili kararlar alacağınız zamanlar var. Yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen zamanlarda kişisel konular daha fazla önem kazanabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iyimser, eğitici, sabırlı ve sevgi yüklü olmanız tüm çevrenizi şaşırtıyor. Bunun sebebi aşk ilişkilerinizde taşların yerine oturması. Onu kazandığınızın farkına vardığınız için mutlusunuz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularla ilgili işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerinizde birtakım konuları merak ederek araştırmak isteyebilirsiniz. Partnerinize ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, kaygı enerjisi yerine sevgiyi arttırmak ve yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınıza ağırlık vermek faydalı olacaktır.

3 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durmak hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak biraz rahatlayabilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş / Neptün etkileşimi ile de yaşamınıza keyif katacak yaratıcılığınızı tetikleyecek yeni alanlara yönelebilir, manevi konular ve manevi destekler yaşamınızda çok daha etkin bir hale gelebilir. Bugünlerde yeni tanışacağınız kişiler ruhsal yönü güçlü, hayatınıza fayda sağlayacak kişiler olacaktır.

3 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 27" R
Ay
Boğa
01° 18' 17" R
Merkür
Koç
20° 56' 52"
Venüs
Boğa
09° 15' 18"
Mars
Koç
04° 52' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 38"
Satürn
Balık
17° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 43' 57"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 50"
Lilith
Başak
24° 04' 51"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>