Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde karşı tarafa tanıdığınız sonsuz tolerans bazen partneriniz tarafından ihmal edildiği biçiminde algılanıyor. İnsan ilişkileri sürekli emek harcamayı gerektirir, siz yeterince emek harcayıp harcamadığınızı kendinize pek sormuyorsunuz, niçin?

İş yaşamınızda yeni bir atılım gerçekleştiremezseniz gerileme başlayacak, haberiniz olsun. Küçük pürüzlere karşı tepkiniz çoğunlukla içe kapanmak oluyor. Oysa tam tersini yapmanın, kendinizi dışa açmanın zamanıdır. Günümüzde başarı, işbirlikleri yoluyla daha kolay sağlanıyor, unutmayın.

Geçici bir sıkıntınız olabilir. Yakın çevrenizin destek ve dayanışması ile bunu atlatacaksınız. Asıl üzerine yoğunlaşmanız gereken, konumunuzu güçlendirecek orta vadeli birstratejisi oluşturmak kendinizi bu stratejiye uygun bir bilgi ve beceri altyapısıyla donatmaktır. Öğrenmenin yaşı ve sınırı yoktur, biliyorsunuz.

İçinizi tembellik yapma isteği kuşatabilir; dinlendirici bir tatil yapmamış olmak da buna yol açabilir, ama şu sıra biraz daha gayretli olmanız gerekiyor, kendinize ayıracağınız zamanı bir süre ertelemeyi göze almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için ilginç olacak bir gündesiniz. Hayatınızda bazı küçük değişimler yapabilirsiniz. Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ve bu çok hoşunuza gidecektir. İlginizi çekecek konularla ilgilenebilirsiniz ve sevdiğiniz kişilerle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ancakkonusunda yeni girişimlerden ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin ve yapmak istediğini girişimler için bugün adım atın.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 11:52 olana dek devam edecek Ay boşluk etkisi altında planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Yetersiz olduğunuz konular üzerinde düşünmekte yarar var. Saat 11:52 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 23:41  Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Barış, sevgi, kardeşlik içinde nice bayramlara erişmemiz dileğimle,  

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda, iletişim halinde olabileceğiniz kişilerle birlikte ortak aktiviteler üreteceksiniz. Düşüncelerinizi gizleme gereği duymadan duygularınızı ortaya dökebileceğinizi gösteriyor ve çevreniz de, örnek olmak istiyorsunuz. Çocukları olanlar için, daha da hareketli bir gün. Bugün her zamankinden daha çok yorulabilirsiniz.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar müdahaleniz olmaksızın birkaç gün içinde kendilerine geleceklerdir. O güne kadar, yorum, öneri veya eleştirilerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki öneri, yorum veya tavsiyelerine itiraz etmeden önce, aslında söylenmek istenen şeyin olayların, çevrenin, tecrübenin veya taleplerin gerçeğe uygun olması ya da gerçeği yansıtması gerekliliğini anlayabilmemizi sağlamak olduğunu aklımızda tutmalıyız. Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BÜYÜK ailenizdeki kişi sayılarının artacağı bir zaman dilimindesiniz. Her an yeni bir nişan, söz, evlilik veya bebek haberleri alabilirsiniz.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 25" R
Ay
Koç
18° 39' 06" R
Merkür
Koç
20° 16' 05"
Venüs
Boğa
08° 11' 40"
Mars
Koç
04° 13' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 29"
Satürn
Balık
17° 04' 17"
Uranüs
Boğa
22° 40' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 01"
Lilith
Başak
23° 59' 08"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>