Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka karşı gösterdiğiniz çekingenlik, size farklı bir gizem veriyor. Size yönelik ilgiden kurtulmanız rahat tavırlara girmenize bağlı. Bu konularda görüş aldığınız biri, size yarar getirmiyor.

Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içinde olmanız, pek anlaşılmıyor.

Şansınızın size kısa vadeli oyunlar oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Daha gerçekçi tercihler, şansa duyduğunuz ihtiyacı en aza indirebilir.

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olabilir. Onları ağırlamak istemeyeceksiniz fakat buna mecbur olduğunuzu da biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda yer alan insanlarla ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceğiniz ve anlamlandıracağınız bir gündesiniz. Beklenmedik bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ve bunlar sizin için gerginlik oluşturucu nitelikte olacaktır. Bir ikilemde kalabilir ve işinizle, özel bir konu arasında seçim yapmak noktasına gelebilirsiniz. Bugün yaşamınızdaki dengeleri iyi ayarlamalı ve yapacağınız her türlü yeni anlaşmada dikkatli olmalısınız. Son derece enerjik olmanız yeni girişimlerde bulunmanızı kolaylaştıracaktır.

7 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:23 Ay-Pluto olumlu görünümüyle Salı gününü karşılıyoruz. Toplumsal olaylara karşı bir hayli duyarlıyız. Çünkü derinlikli olarak analiz ettiğimizde bazı durumların bizi tatmin etmediğini görüyoruz. Ancak buna rağmen yine de güzellikleri hevesli bir şekilde karşılamaya hazırız. Geçici değil, kalıcı olanın peşindeyiz. Saat 23:42 Ay-Venüs karşıtlık etkisinin ardından 8 Nisan saat 08:08 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde,  duygularınızı gayet romantik jest ve mimiklerle süsleyebilirsiniz. Sizin kadar bulunduğu ortamı neşelendiren bir başka kişinin  olmayacağını düşünebilirsiniz. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,  

7 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Oldukça sinirli bir yapınız var. Yüz hatlarınız sizi ele veriyor.

7 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için, bitmek tükenmek bilmeyen istek ve taleplere yetişmek zor olabilir. Dolayısıyla, sinirlerinize hakim olup, sabrınızı zorlayarak her yere yetişebilmek için elinizden gelen gayreti göstermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün için bazı kişilerin sözlerini duymazdan gelmemiz zor olabilir. Yapılanları ya da söylenenleri yüzeysel olarak değerlendiremeyebiliriz. Güçlü duygular hissedeceğimiz bir gün. Ancak, Merkür ve Pluton arasındaki bu olumsuz açı, daha önce üzerinde durmadığımız veya farkında olmadığımız konularda bilgi edinmemiz için olanak sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarıyla ya da olaylarla ilgili bilgi edinmek veya kendimizi daha iyi tanımak için olayları zorlayabiliriz. Sakin ve kararlı olmamız durumunda ilerleme sağlayabileceğimiz bir gün. Olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz ya da yenilenen şartlar ve durumlar bizi de farklı davranmaya ve bakmaya itebilir. Yaratıcılığımız, özgür düşünmek ve davranmak isteğimiz yüksek. Yine de, akşam saatlerinde ilişkilerde sınırları zorlamamakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

7 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Demode olmuş giyim veya yaşam tarzı size hiç uygun değil. Kendinizi sürekli yeniliğe açık tutuyorsunuz. Girdiğiniz her ortamda bugün takdir kazanacaksınız. Bunun gururunu ailenize de yaşatacaksınız. Unutmayın ki onlar sayesinde bugünlere geldiniz.

7 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızdaki iletişiminize, evrak ve belgelerinizin tam ve doğru olmasına dikkat etmeniz gereken bugün, geçici sağlık sorunları yaşayabilir, mide problemi hissedebilirsiniz. İletişim konusunda problemlere açık bir günde olduğunuz için, anlatmak istediğiniz konuları gerekirse iki kere tekrar etmeniz ve hoşgörülü yaklaşmanız sizin için faydalı olacaktır

7 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>