Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. Ticari ilişkilerinizden kazançlı çıkmanız mümkün.

Görüşlerinize karşı çıkanlarla yapacağınız tartışmalarda huzursuz olabilirsiniz. Eğer dikkatli davranırsanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşantınızda aktif olmak ve göz önünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Sezgilerinzin yüksek oluşu, başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. Yabancı ortamlarla iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba gününe, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında adım atacağız. Bu görünümü ben sizler açısından olumlu buluyorum. Çünkü hem fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz hem de ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek dengeli olacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Ancak bu görünüm şu haller söz konusuysa dikkatli olmayı gerektirir. Sadece kendi isteklerinize düşkün, sürekli kendinizi öne alan ve başkalarına söz hakkı tanımayan bir kişiyseniz bu karşıtlık bir çok kişiyle kutuplaşmaya yol açabilir. Yine farklı bir açıdan ele alırsak,  birileri sizin üzerinizde denetim uyguluyor, sürekli yolunuza çıkıyorlar ve siz de buna göz yumuyorsanız kendinize haksızlık ediyorsunuz demektir. Burada yapılması gereken, değişimlere açık olmak, cesaretle ilerlemek ve dış dünyada ilişkilerinizi sağlıklı ve verimli olacak şekilde düzenlemektir. Fikirlerinizi dürüstlükle ifade edebilmeli, kendinizi geliştirmeli ve bildiklerinizi uzlaşı içinde başkalarıyla paylaşacak yeniliklere açık olmalısınız. Birkaç ay içinde bu yenilikler, düzenlemeler yerli yerine oturacaktır. Zaman olgusunu önemseyelim. Saat 14:50 Ay-Uranüs görünümü, ilişkide karşı tarafın kendine olan güveninin yüksekliğini işaret ediyor. Aradaki farklılıklar aslında beraberliğinizi güçlendiricidir. Tabii ki burada bakış açınız ve bu ilişkinin niteliği önemlidir. Bu görünüm yeni birisiyle tanışma yönünde etkili olabilir. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerdeki denge çubuğuna siz yön verecek, diğer kişilerin katkı oranlarını da siz tayin edeceksiniz. Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir. Bu durumu açıklığa kavuşturmadan harekete geçmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün son derece anlayışlı ve cömert bir gününüzdesiniz. Ilımlı yaklaşımlarınız gün içinde karşılaşacağınız fikir ayrılıklarını çözmede çok işinize yarayacak. Övgü dolu sözler duyabilirsiniz. Mahkemede olan işleriniz varsa buralardan da olumlu haberler alabilirsiniz. Kutlama ve eğlence temaları da öne çıkıyor. Yalnız cömertlik konusunu çok abartmayın.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOSTLARINIZLA bir araya gelip duygusal coşkular yaşayacaksınız. Yakınlarınızın fikirleri sizin için güçlü bir motivasyon kaynağı.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>