Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Onun cephesinde size karşı beslediği yoğun duygular ve rahatsızlık duyduğunuz birtakım sosyallikleri var. Gerginliğinizi yine siz halledeceksiniz.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken, aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu.

9 Şubat 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, gün boyu Başak burcunda ilerleyecek Ay,  sizi zorlayan, bazen susmanıza neden olan, anlatmaya çalıştığınız halde sizi bir türlü anlamayan kişi ve durumlarla başa çıkabilmek yönünde -Aklın yolu birdir sözünü hatırlatıcıdır. Merkür denetiminde olan Ay-Başak burcu günleri, Uranüs insanları için aslında destekleyicidir. Çünkü Uranüs astrolojik olarak benzetme yerindeyse,  Merkürün babası gibidir. Bu yüzden Kovalar sıra dışı ve hızlı çözümler bulabilecek kişilerdir. O zaman bugün siz de bu enerjiyi arkanıza alarak, iş-ilişki ve maddi konularda akılcı çıkış yolları keşfedebilir, hakkınıza sahip çıkabilirsiniz.

9 Şubat 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilere ve duygusal bağlara dikkat çeken konularla yakından ilgilenmeniz gerekiyor. Özellikle ilişkilerinizde daha esnek olmalı, süregelen sorunları aşmaya bakmalısınız. Zira ortak paralar ve eşin para durumu çok daha fazla öncelik kazanabilir. Borç alacak konularında ise beklediğiniz desteklerle moral kazanıyorsunuz. Eğitim hayatının getirdiği sorumluluklar sizi yorabilir.

9 Şubat 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlığınız son derece iyi. Uzun zamandır yapmak istemediğiniz işlerinizin başına geçmek sizi mutlu edecek. Aşk konusunda biraz daha tutarlı davranmaya bakın. Partnerinizi üzüyorsunuz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona erecek.. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>