Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin sorunları bugün kontrol altında tutabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal anlamda güçlü olacaksınız ve sevgilinize bugün fikirlerinizi kabul ettirebileceksiniz.

İş hayatınızdaki monotonluk bugün aldığınız bir haber üzerine aniden değişebilir. Bu haber yüzünden çok yorulacaksınız ama olumlu gelişmelere tanık olacaksınız.

Para durumunuzda kayda değer bir gelişme olmayacak. Bugün bazı işlerinizin iptali söz konusu olabilir ve bu olaydan sonra bir miktar para kaybetmeniz söz konusu olabilir.

Sevdiğiniz kişinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız. İlişkinizdeki bencil tavırlarınızı yenmeli ve biraz daha özverili olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yine karamsarlığınız üzerinizde. Böyle günlerde gerçekten hiç çekilmez oluyorsunuz. Sizi memnun etmek ve sizin eleştirilerinizden uzak durmak neredeyse imkansız. Bugün sizi sevenlerin sizden çekeceği var. Akşam saatlerinde biraz daha olumlu bir ruh haline bürünebilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişki vehayatıyla ilgili konularda hakkınız olanı almak istersiniz. Ne kadar iyi niyetli düşünseniz de, tatmin olmazsınız. Çıkarlarını öne alan kişilerden uzak durursunuz. Sıkıntınızda yanınızda olan, size destek veren kişilere saygınız, sevginiz artar. İlginç bir gelişme, yüreğinize su serpebilir. Çok da olumsuz düşünmeyelim. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, çevrenizdekiler size fikir danışabilirler. Arkadaşlarınıza yol gösterebilirsiniz. Hesabınızı iyi yaparsınız. Kiminle nasıl konuşacağınızı ve nasıl davranırsanız onu etkileyeceğinizi iyi bilirsiniz. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü seçici ve oldukça dikkatli hareket etmemizi sağlıyor. Yenilikler ilgimizi çekiyor ancak güven olgusunu asla gözden kaçırmıyoruz. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü olumlu bir enerjidir. Söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün görüştüğün kişilerin davranış biçimlerini beğenmeyebilirsin ancak bu eşinin ailesi ise bu konu hakkında fikirlerini daha sakince açıklamalısın. Gereksiz bir tepki ile karşılaşabilirsin. Bugün aynı zamanda fiziksel değişimlere de oldukça açıksın. Ne zamandır beğendiğin saç modelini denemeye cesaret edebilirsin. Güzel bir yemek, doğayla baş başa kalmak sana oldukça iyi gelecek. Hayatındaki tüm bulutların dağılmaya başladığını göreceksin. Genel olarak uyumlu ve sakin tavrının ödülünü alacağın bir gün olacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle günübirlik seyahate çıkabilirsin. Akşamüzeri sosyal medya üzerinden eski bir tanıdığınla iletişime geçebilirsin. Onunla yapacağın sohbetle hayatıyla ilgili büyük değişimler yaşadığını öğrenebilirsin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir uğraşmakta olduğunuz finansal projenizle ilgili beklentileriniz bir takım engellere takılmış olabilir. Bugün bu tür konuları düşünerek kendinizi kaygılandırmayın. Yarın alternatif yollar sizi mutlu edecek noktaya gelebilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi uygulama ve planlama konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Uzaklarla ilgili bir konuda ufuklarınızı genişletebilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda, seyahatte ya da tatilde uzakta bulunan akrabalarınızla bir arada bulunacak, beraber olduğunuz insanlarla güzel, eğlenceli, keyifli vakitler geçireceksiniz. Maddi alanlarda temkinli olacaksınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, size ani bir seyahat kararı aldırabilir. Uzaklardan gelen biriyle vakit geçirebilirsiniz.Bugün medya ve basın çalışmaları, lansmanlar için verimli. Tutkuyla ele aldığınız konuyu azimle tamamlama isteği duyarsınız. Kariyer çalışmalarınızda somut sonuçlar elde edeceksiniz. İnsanlara karşı duyarlılığınızı kaybetmeden, ilişkilerinizi koruyun.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 56" R
Ay
Balık
04° 56' 36"
Merkür
Koç
18° 15' 06"
Venüs
Boğa
04° 29' 58"
Mars
Koç
01° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 16"
Satürn
Balık
16° 49' 17"
Uranüs
Boğa
22° 30' 36"
Neptün
Balık
28° 59' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 05"
Lilith
Başak
23° 39' 10"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>