Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde her gün bir yenisi başlayan sorunlar ikinizi de endişelendiriyor. Karşılıklı suçlamalarınız hiç bir şeyi çözmüyor. İki tarafında suçlamaları biraz kendilerine yöneltmeleri gerekecek.

Busizi yeniledi. Bunun farkındasınız. Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bileceksiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alacaksınız. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz çalışma hayatındaki becerilerinizle kazancınızı ikiye katlayacaksınız.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak. Ama sorun üzüntü vermeye devam edecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir konuda gerekli hassasiyeti göstermiyorsunuz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz. Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, sizden tersi davranışlar bekliyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayacaksınız. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak.

15 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe gününün ilk etkili enerjisi saat 06:34 Ay-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur. Saat10:32-13:12 arasında Ay-Boşluktadır. Parasal konularda temkinli olmak gerekir. İlişkilerde ne dediğinize ne yaptığınıza dikkat ediniz. Sizin iyi niyetli bir hareketinizi, sözünüzü başkaları, farklı yönlere çekebilirler. Alacak verecek anlamında hesaplarınızı iyice kontrol ediniz. Saat 12:10 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, aile içi meseleleri farklı bir bakış açısıyla ele almamızı sağlıyor. Bizi rahatsız eden, çıkarcı düşünen ve sadece kendine yönelik hareket eden kişilerle aramıza mesafe koyuyor. Ancak bu mesafe aslında gereksizleri ayıklamanın ve kendimizi zihnen toparlamanın işaretçisidir. Hani sel gider kum kalır ya, aynen öyle. Finansal açıdan yeni çözüm yolları arayışımızın göstergesidir. Saat 13:12 Ay-Balık burcu seyir etkinliği, yalnız olmadığımızı, her şeye rağmen hayatın güzel olduğunu düşünmemizi sağlar. Maddi dünyanın kaygıları geride kalır. Biz de böyle düşünürüz. Kendimi üzmeye, yormaya, endişelenmeye ne gerek var diyerek, hayatı kendi akışına bırakırız. Güzel niyetli insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

15 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini açıkça ifade edeceğin bugün, insanlar sınırlarını görecek. Geleceğine ilişkin planlar yapabilirsin.

15 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize destek olmanın zamanı geldi. Bu zamana kadar aranızda geçen bazı sorunları artık geride bırakmalı bir aile olmanın bilinci içinde hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Bazı konularda ailenizdeki büyüklerin fikirlerine saygı duymalı ve onların istekleri doğrultusunda yaşamınızı yönlendirmelisiniz. Zira aranızdaki kopukluğun en büyük bir nedeni bundan kaynaklanıyor olabilir. Başınıza buyruk davranışlarınız ailenizle aranızdaki sorunun temelini oluşturabilir. Bu konuda daha ılımlı olabilir ve onların isteklerinin hiçbir zaman kötü sonuçlar getirmeyeceğini anlamaya gayret edebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün 10:32 ile 13:11 arası boşlukta. Öğle saatlerinde yeni işlere başlamak yerine mevcut işlerinizi toparlamalısınız. Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün bencilce davranışlar sergileyerek insanların tepkileri ile karşılaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Sırf birileri canınızı sıktı diye kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtabilecek davranışlar içine girmemelisiniz. Yakın çevreniz üzerinde hayal kırıklığı yaratabilirsiniz. İş hayatınızda şans size gülmüşken akıllı davranmalı ve kaprisli davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise cazibeniz ve yüksek enerjinizle karşı cinsin hayranlığını kazanacağınız keyifli bir gündesiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise yakın çevreniz ve kan bağınız olan akrabalarınızın istek ve talepleri haklı olduğunuz bir konuda geri adım atmanız istenebilir ve kendinizi suçlu hissetmeniz için bir takım baskılar söz konusu olabilir. Oyuna gelmeyin ve sezgilerinize güvenerek hareket edin.

15 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızın sakinleştiğini farkedeceksiniz. Böylece olayları yeniden gözden geçirecek, farklı düşünceler içine gireceksiniz. Çok daha kararlı ve dikkatli davranmayı başarabilirsiniz. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilir ve harekete geçmekten vazgeçebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin iletişim ayağını daha net tutarsanız daha sağlam adımlarla ilerlediğinizi göreceksiniz. Sosyal çevrenizden gelen fırsatları ve şanslarıalanlarınızda değerlendirmelisiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün telefon, e-mail, online eğitimlerden başınızı kaldıramayabilirsiniz. Evden çalışmak için son derece verimli bir gün. Zira ilişkiler gezegeni Venüs ile iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda birlikte hareket ediyorlar. Diğer yandan mesai arkadaşlarınızın kişisel taleplerine cevap vermekten nefes almayı unutursunuz. Nefes terapisine gitmek, temiz havada yürüyüş yapmak sinirlerinizi yatıştıracaktır.

15 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Özellikle de duygusal birlikteliğinizde, karşınızdaki kişi ile aranızda çok daha samimi, sıcak ve anlayışlı bir iletişim olabilir. Bir sorununuz varsa, bunu bugün rahatlıkla konuşabilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>