Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İlişkinin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştiniz.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri geliyor.

Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa gireceksiniz gibi görünüyor. Ama bu kaçabileceğiniz türden bir masrafa benzemiyor.

Küçük bir gurup halinde konuklarınız olabilir. Muhtemelen kalabalık bir akşam geçireceksiniz. Bir tartışma görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Bugünleri size yaratabilecek bir hatanın ilk adımını atmak üzeresiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yanlıştan sadece kendi sağduyunuzla kurtulabileceksiniz. Sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenleri görmeniz gerekiyor.

16 Ekim 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:06 Ay-Akrep burcu seyriyle güne uyanmaktayız. Bir yandan dünyevi değerlerin peşinden koşuyor insan, diğer taraftan hayatı derinlemesine gözden geçiriyor bugün. İlgi duyduğumuz konular, insanlarla olan temasımız, içinde yer aldığımız toplumun değerleri, meseleleri gündemimizi oluşturuyor. Derinlikli sohbetlerde bulunmak için yakın dostlarımızı arayabilir dertleşebiliriz. Yasal davalar, kredi, miras ve vergi işlerimizle uğraşabiliriz. Ruhumuzun hissedişlerini, bedenimizin arzularını önemseyebiliriz. Elimize geçebilecek mali gelirler üzerinde düşünebiliriz. Hedefimizi gerçekleştirme yolunda bize yardımcı olabilecek kişilerle temasa geçebiliriz veya kimler bize destek olabilir diye bir incelemede bulunabiliriz.

16 Ekim 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Grup çalışmaları adına hareketli ve paylaşıma açık zamanlar sizi bekliyor. Başkalarının ihtiyaçları doğrultusunda pek çokyapabilirsiniz. Ortak bir eylem içinde olacağınız sosyal aktiviteler size çok şey kazandıracak. Ancak işten beklenen maddi getiriler açısından kısıtlı şartlar var. Arkadaşlıklarınızı içine alan ilişkilerde bazı sorunlarla yüzleşmeniz gerekecek.

16 Ekim 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Hedeflerinizin değiştiğini fark ediyorsunuz. Ancak yıldızınızın açılması için de kovalamayı iyi biliyorsunuz. Bu durumda taktirle karşılanıyorsunuz.

16 Ekim 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ekim 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 40' 30" R
Ay
Akrep
03° 41' 40" R
Merkür
Boğa
07° 30' 13"
Venüs
Boğa
26° 47' 23"
Mars
Koç
15° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 13"
Satürn
Balık
18° 09' 39"
Uranüs
Boğa
23° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 27' 28"
Plüton
Kova
02° 01' 30"
Chiron
Koç
21° 46' 05"
Lilith
Başak
25° 39' 40"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 21/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>