Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir. İçinizdeki coşkuyu açıklarken boş yere heyecanlanacaksınız. Oysaki sadece, bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz, ilişkinize de yansıyor.

Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Çünkü, uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir.

Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz.

Bugünlerde çok tetikte olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Başka bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var.

18 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:44 Ay-Venüs görünümü, gerek mali konularda, gerekse sosyal hayatta ve de ilişki meselelerinde bizi uyarıcıdır. Çevremizdeki bazı insanları idare etmek zorunda kaldığımızı düşünürüz. Oysaki bu hiç tarzımız değildir. İçimizden gelmediği için, -Canım cicim diyemeyiz. Şöyle bir şansım dönse de, hayatımı istediğim gibi yaşasam diye aklımızdan geçiririz. Saat 12:09 Ay-Merkür görünümü, yapılacak ziyaretler ve maddi anlamdaki ihtiyaçlar yönünde düşünmenizi sağlıyor. Sevdiklerinizle bir araya gelecek şekilde bir planlamada bulunmanız size iyi gelecektir. Saat 14:49 Ay-Mars kavuşumu, maddi harcamaları yükselticidir. Ekonomik davranmak pek kolay olmaz. Lütfen aldığınıza verdiğinize dikkat ediniz. Gelen, geldiği gibi gidebilir. Gönülden sevgilerimle,

18 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağı solu belli olmayan insanlara bugün tahammülün sıfır. Bazı konularda ezbere hareket etmek, hata yapmana neden olabilir. İlişkide olduğun veya hoşlandığın kişinin geçmişini merak edip, huysuzlanabilirsin. Sürpriz doğum günü kutlamalarına ve arkadaş toplantılarına hazır ol! Gecen gündüzün birbirine karışabilir. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ilgisi ruhunu aşkla okşarken ilişkinizi de iyileştirecek. Bekâr bir Oğlak burcuysan; kalıcı bir beraberliğe adım atabilir, kırılan kalbini aşkla iyileştirebilirsin. Akşam saatlerine doğru başkalarının sorunlarını üstenebilir, bu yüzden tartışmaya girebilirsin. Etrafındaki insanların sürekli değişen duygu durumları hatta bencillikleri seni yeni kararlar almaya itecek.

18 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular bugün sizin için ön planda, kendinize mali tablolar hazırlayabilir ve en kötü fırsata bile çözümsel yaklaşabilirsiniz. Deneyimlerinize güvenin ve en küçük şansı bile değerlendirin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir.

18 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yapılan teklifleri dikkate alın. Göründüğü gibi basit olmayabilirler. Tam aksine zengin olabilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Harcama ve alışverişler söz konusu olabilir, gösterişli giysi ve aksesuarları, dekorasyon ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bonkörlüğünüzü gösterebileceğiniz bir gün olabilir.

18 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak hedeflerin vizyonunuzu geliştirmek için önemi büyük. Bugün sadece finansal konulara yoğunlaşırsanız sonuç verimsiz olur. Yeni üretim fikirleri, vizyon geliştiren entellektüel etkinlikler işinize yarayacaktır.

18 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Kova burcundaki seyahati size beklenmedik kazanç kapıları açar. Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir. Dijital dünyanın tüm nimetlerinden faydalanıp network ağınızı genişletin. Partnerinizin duygusal beklentilerine cevap vermeniz yerinde olur. Her zaman mantıklı olmak doğru değil, bazen duyarlılığınızın sesini dinleyin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

18 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>