Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ikinizin de yıprandığı tartışmalar, elle tutulur nedenlere bağlı değil. Sakin, dingin günler yakında. Arkadaş çevrenizdeki olumlu yaklaşımlardan etkileneceksiniz.

İlişkilerde duyarlısınız. İş ortamınızdaki kişisel sorunlar sizi çok fazla etkiliyor. Bugün etkileneceğiniz kişiler, sizi özgün düşüncelerinizle ilgili olarak umutlandırabilir.

Yeni arayışlara ihtiyacınız var. Bütçenizdeki dengesizlikleri yerine oturtmanız gerekiyor. Akraba ilişkilerinizde para amaçlı yakınlaşmalar, bugünlerde canınızı sıkabilir.

Partneriniz bu sıralar çok anlamlı yaklaşımlar içine girebilir, karşılığını vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Genel çevrenizde yada işinizle ilgili konularda sizi rahatsız edici bazı sorunlar olabilir. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

18 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  yeni haftaya, saat 03:48  Ay-Jüpiter kavuşumuyla adım atıyoruz. İş hayatınızla ilgili konularda bazen haddini aşan kişiler yüzünden sinirlenmenize yol açabilir. Siz sustukça üzerinize daha fazla gelebilirler. Bunlarla başa çıkmanın yolu, gerektiğinde sesinizi çıkarmayı bilmenizdir.

18 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Hayallerinizle yaptıklarınız arasında güçlü bir denge var. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz.

18 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş temponuz yükseliyor. Aldığınız sorumluluklar ağırlaşırken, daha fazla detayın içinde kalabilirsiniz. Yeni çalışma koşullarına uyum sağlamak adına esnek olmak, işte eğitim temalarına önem vermek gerekecek. Siz fayda sağlayacakarkadaşlıkları sayesinde daha akıcı şartlar oluşabilir. Etkinliğinizi ortaya koyarak detaylardan güzel sonuçlar çıkarabilirsiniz.

18 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... İkiyüzlü insanlarla karşı karşıya gelerek kendinizden bile endişe duyabilirsiniz. Ama çabuk toparlanmaya bakın.

18 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ancak; bu konularla ilgili detaylar arasında sıkışıp işin içinden çıkamayabilirsiniz. Maddiyatı başka bir güne bırakın ve bugün sadece rutin ile meşgul olun; yoksa, yanlış hamleler yapabilirsiniz.

18 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>