Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinizle ilişkinizin ters gittiğini görerek üzüleceksiniz. Partnerinizin anlayışsızlıklarıyla karşılaşmanız olasılığı var. Bu sebeple onunla aranızda bazı münakaşalar geçebilir , dargınlık yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacaksınız. Birlikteyaptığınız insanlara değişik açılardan yaklaşarak istediklerinizi elde edebiliyorsunuz.

Ev içinde beklenmedik bir durumdan dolayı aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, fakat gereksiz lüks harcamalarınızda olabilir. Harcamalarınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Sakarlığınız nedeniyle ufak tefek kazalara neden olabilirsiniz. Daha dikkatli ve sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışından sevindirici bazı haberler söz konusu. Sevinci ve özlemi bir arada barındırdığınız karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir. İkili bir ilişkinizde sonradan beliren ketum davranışlar, sizi bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye yönlendirecek. Bu tavrınızı bir kolaycılık olarak görüp bu ilişkiye şans tanıyabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay, borçlarınızla ilgili konulara ışık tutabilir. Uzun zamandır ertelediğiniz ödemelerinizi yapabilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa elinize geçebilir. Bugün saat 13:52'de sizin burcunuzda Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşiyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme için müjdeli haberi alabilirsiniz. Özellikle bu kariyer ve maddi konularınızı ilgilendiren bir durum olabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili de ciddiyete giden gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korumacı davranıyorsun!Ay, bugün sabit bir burçta hareket ediyor. Bugünlerde hayatına dair birtakım değişimlere gitmek istiyorsun. Radikal kararlar alabilmek için desteğe ve cesarete ihtiyacın var. Başkalarının fikirlerine danışmadan önce ne istediğinden emin olmanda fayda var. Ayrıca sırf kararlarını destekleyen arkadaşlarının yorumlarından ziyade kararını eleştiren kişilerin de düşüncelerini dikkate almalısın. Özel sektörde çalışıyorsan bazı arkadaşlarının işten ayrılmalarıyla kaygıların artabilir. Kendine karşı korumacı davranman, olayların üstesinden gelmeni sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde katılacağın davette ilk görüşte âşık olacağın kişiyle karşılaşabilirsin.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularda uzun zamandır uğraştığınız konular sonuçlanabilir ve bu konu da güzel bir bütçe planlaması yapabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konularda çözüme ulaştırmanız gereken olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi çok yıpratmamaya çalışın. Doğru kararlar almak için uygun zamanlar var. Gün içinde banka işlerinizi halletmeniz gerekebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler ön planda kalmayı sürdürüyor, görüşmeler yapabilirsiniz, yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Tek başına hareket etmekten kaçınacağınız bir gün olabilir. Hayatın tadını sevdiğinizle birlikte çıkarmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ortak paylaşımlar ve maddi konular etkili olabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

18 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Giderek güçleniyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Bunu vurgulayıcı bir şekilde gözler önüne koymasanız da insanlar sizdeki değişimi farkındalar. Yakın çevreniz ile alakalı olan bazı problemlerinizi iyileştirme ve düzeltme fırsatı yakalayacaksınız. Aile içinde bazı fevri çıkışlar ve tartışmalar söz konusu olabilir. Anlık gerilimleri arkada bırakmalısınız.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Son derece duygusal ve alıngan bir tutum içine girmeniz mümkün. Parasal konularla ilgili sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sevdiğinizin desteğini alacaksınız.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

18 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>