Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gayri memnun havanız onun elini ayağına dolaştırıyor, her gün sizi memnun edecek yeni bir şeyler üretme ihtiyacını duyuyor. Buna karşılık siz, bu konuda onun kadar yapıcı değilsiniz.

Önümüzdeki günler için bir yığılmaya engel olmalısınız. Bugün akşama yakın çok özel bir görüşmeniz olacak. İşlerinize bugünlerde biraz daha asılmanız gerekiyor.

Biraz cesaretli olmalısınız. Umudunuzu kestiğiniz bir yerden beklediğiniz para, birkaç gün içinde gelecek. Kazancınızı arttırma çabalarınızda bu paradan yararlanabilirsiniz.

Bir aile bireyinizin özel sorunuyla yakından ilgilenmeniz, onun moraline çok olumlu etki ediyor. Ama bu ilginin uzun süreli olması gerekebilir. Sizde aynı sabrı sürdürebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanıza dünden beri takılan konu, birkaç gün içinde aydınlık kazanacak. Aile ilişkilerinizde biraz daha verici olmanız gerekiyor. Kardeşlik bağlarının ağırlığını dar günlerinizde çok iyi anlıyorsunuz. Bugünlerde çok yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Arkadaşınıza yalnızlığını hissettirmemeye çalışacaksınız.

23 Ekim 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal hayatınızı, arkadaş çevrenizi, ilişkilerinizi, hedeflerinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde gayet olumludur. İdeallerinizi belirleyebileceğiniz bu dönemde etrafınızdaki dünya ile olan her türlü temasınızda karşılıklı güven ihtiyacınız bir hayli yükselir. Birlikten kuvvet doğar mantığı bir slogandır bu dönemde. Hakikaten kıskançlıklar, paylaşımsızlık, öfke ve önyargılı davranmaktan uzak durmak gerekir. Toplumsal hayatta verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Elinizden geldiğince problemler karşısında yıkılmadan, kararlılıkla hareket ederseniz bu süreci gayet olumlu şekilde geçirebilirsiniz. Genelde Güneş-Akrep burcu seyirlerinde insan kendini bir hedefe yönlendirmeli, diğer insanlarla koordine halinde çalışmayı bilmelidir. Bazen tek başına yetersiz kalabilirsiniz. Böyle bir durumda bencil davranmak yanlış olur. Ne de olsa Mars idaresinde olan Güneş-Akrep burcu seyir dönemlerinde kendi içinde ateşlilik, fevrilik taşır. Ama mademki bu yönünü biliyoruz. O zaman süreçte biraz tedbirli davranırız. Bildiğiniz gibi, Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda henüz ilerlemeye başladı. Bu yeni bir dönem ve yeni bir yol. Bu geçişlerin işaret ettiği konulara, yansımalara yavaş yavaş alışacağız ve sonunda ileriye yönelik olarak kalıcı hedeflerimizi belirlemiş olacağız.

23 Ekim 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapıcı etkilerle eldeki işlere odaklanıyorsunuz. Ancak bir yandan da ödemelerinizi planlamak, eldeki kaynaklara yeniden göz atmanın zamanı. Bütçenizi aşan giderlerin dikkate alınması lazım. Aklınızı kullanarak yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Yine bu dönem geleceğe dönük planlar sizi önlemci olmaya itecek. Arkadaşlarla ilgili konularda sorumluluk alınabilir.

23 Ekim 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparator... Güçlü görüntünüzle oldukça ilgi çekicisiniz ancak biliyorsunuz ki içinizde fırtınalar var. Sakin olmayı denemelisiniz. Zira keskin sirke küpüne zararlıdır.

23 Ekim 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

23 Ekim 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 26" R
Ay
Oğlak
22° 54' 33"
Merkür
Koç
16° 49' 46"
Venüs
Boğa
00° 47' 11"
Mars
Balık
29° 35' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 00"
Satürn
Balık
16° 33' 37"
Uranüs
Boğa
22° 20' 14"
Neptün
Balık
28° 54' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 57"
Lilith
Başak
23° 19' 07"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>