Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Söylediklerinizle davranışlarınız birbirini tutmuyor. Uzun ve kalıcı bir ilişki istemediğinizi ima ediyorsunuz ama kalıcı bir ilişkiden yanaymışsınız gibi davranıyorsunuz. Sizinle ilgili çelişik düşüncelerinde haklı.

Zamansız yaptığınız yatırımlar sizi zarara uğrattı. Hala bu zararın şokunu yaşıyorsunuz. Yakınlarınızın bu konudaki haklı uyarılarını şimdiye kadar dikkate almadınız ama şimdi almanız yararınıza olur.

Parayla ilişkiniz nedeniyle eleştiriliyorsunuz. Kendiniz için harcamadığınız gibi başkaları için de harcamaktan kaçınıyorsunuz. Bugün istemediğiniz halde harcama yapmanız gerekebilir.

Karamsarlığınızı gidermek için size destek olmak isteyenlere izin vermelisiniz. Şüpheyle yaklaştığınız bazı kişiler size gerçekten dostlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır içe dönük yaşamanız bugün de devam edecek. Hareket ve dinamizm gerektirecek programlara açık değilsiniz. Size gelen önerileri reddetme eğilimindesiniz. Ziyaretçileriniz olabilir ve bu yüzden de tembellik etme ve düşünme hayaliniz gerçekleşmeyebilir. Eskiden gönül ilişkiniz olan bir dostunuz kendisini ihmal ettiğinizi düşünüyor. Bugün size sitemlerini iletebilir.

21 Ekim 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar gün boyu burcunuzdaki ilerlemesi devam edecek Ay, sizi ilgilendiren her konuda ciddiyetle düşünmenizi sağlayıcıdır. Hem kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz hem de fikirlerinizin başkaları tarafından dikkatli bir şekilde dinlendiğine tanık olabilirsin. Aşk hayatınızla ilgili konularda da doğru ve mantıklı bir şekilde kararlar alabilirsiniz. Size sağlamlık veren, zamanla oturmuş olan şeyleri kaybetmekten korkabilirsiniz. Duygularınızı işinize karıştırmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak ve onlarla paylaşım içinde bulunmak sizi rahatlatabilir. Kimi dostlarınızla aranızdaki problemleri bugün tekrar ele alabilirsiniz.

21 Ekim 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

21 Ekim 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Beklediğiniz mesaj belki de hiç gelmeyebilir. Belki karşı cins artık sizin bir adım atmanızı istiyordur. Bu açıdan bakmalısınız. O gerekeni yaptı, şimdi sıra sizde.

21 Ekim 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı bu sayede alacaksınız

21 Ekim 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>