Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2011, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil.

Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor.

Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek.

23 Haziran 2011, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 14:48  itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşan sondördün etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu yansıma,iki farklı enerjinin üzerinizdeki hakimiyeti demektir. Birinci enerjiniz, geçmişle alakalı mevzularda sürekli olarak kendinizle çatışmanız anlamına gelebilir. Eskiyi bir türlü kafanızdan atamadığınız için, kendinizle çarpışıyor ve son derece güçlü olduğunuz halde, kabuğunuza çekilerek ne olacaksa olsun yönünde düşünüyorsunuzdur. Kendi istekleriniz ile  partnerinizin sizden beklentileri  arasında yaşadığınız ikilem, size bir türlü rahat vermiyor olabilir.  

23 Haziran 2011, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Bugün kendinize güveneceğiniz ortamları seçiyorsunuz. İkili ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeli geçmişte yaptığınız hataları gözden geçirmelisiniz.

14 Mart 2011, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük hayatınıza iletişim ve haberleşme hakim olmakta. Yeni haberler günlük planlarınızın akışını değiştirebilir. Planlı olmalı düşüncelerinizde kararlı davranmalısınız. Zira ilerleyen saatlerde ailevi konular ve yerleşime ilişkin sorunlar sizi yoracak. Özellikle baba ile ilgili temalar üzerinizde beklemediğiniz baskılar kurabilir. Sorumluluklarınız artıyor.

23 Haziran 2011, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çabalarınızın karşılığını alamadığınızdan yakınıyor ve işinize gereken önemi vermiyorsunuz. Daha kötüye gitmemek için gereken her kuralı uygulayın. Zamanla her işinizin yoluna girecek.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partnerinizin ilgisizliği sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 08" R
Ay
Koç
08° 43' 09"
Merkür
Koç
19° 45' 54"
Venüs
Boğa
07° 21' 44"
Mars
Koç
03° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 58"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 38"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>