Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Sarsıntılı günler yaşayabilirsiniz. Sizde bıraktığı derin etkiyi üzerinizden atma çabalarınız, bugünlerde bir teslimiyetle son bulabilir.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Aceleci hesaplar, sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Daha serinkanlı tespitlerle yanılgılardan kurtulabilirsiniz. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebilirsiniz.

Değerli bulunan bir özelliğinizde göstereceğiniz zaaf, eleştirilere neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik olacağınız bir gündesiniz ve enerjinizi sonuna kadar kullanmak isteyeceksiniz. Ani kararlar verebilir ve ani girişimlerde bulunabilirsiniz. Psikolojik olarak hassas etkiler altında olmanız çevrenizdeki insanlara karşı ani çıkışlar yapmanıza ve tepkiler göstermenize yol açabilir. Kendinizi sabırsız hissedeceksiniz ve içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyeceksiniz. Aynı anda bir çok konuyla ilgilenmeye çalışmanız size çeşitli hatalar yaptırabilir. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:07 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünümle güne adım atıyoruz. Bu enerji, bir yanıyla değişim arzumuzu işaret etse de (bırak git, şöyle gönlünce yaşa) diğer yanıyla sorumlulukların hayatımızdaki önemini vurguluyor. Nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, mali anlamda durumun müsait mi, istediklerini gerçekleştirecek kuvvetin var mı diye bizi uyarıyor. Tabii ki bu uyarıyı es geçemeyiz. Biraz daha sabırlı olacağız. Saat 08:08 itibariyle etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi,  her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Ruhsal anlamda birkaç gün önceye göre bu saat sonrası daha rahatsınız. Saat 15:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumuhayatımızdan ev yaşantımıza kadar her alanda değişim arzumuzu işaret ediyor. Yorulduk, sorumluluklar zorluyor, hep aynı işler, engeller, beklemeler bizi isyana yöneltiyor. Bir evimiz olsun, bir yuva kuralım, farklı bir şeyler yapalım, rutin hayattan uzak duralım istiyoruz. Ancak eğer gerçekten iyi bir planımız yoksa verilecek aceleci bir karar yine aynı derslerle karşılaşmamız olur ki, bizim burada dikkat edeceğimiz husus, aklımızın başımızda olmasıdır. Köklü, sağlam, uzun vadeli olana yönelmeliyiz. Saat 16:30 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki birçok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstikrarsız ve ne yaptığı belli olmayan bir tipleme çizen kişilerden uzak durmalısınız. Evinize, ailenize ve güvenebileceğiniz kişilere odaklanın. Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar sabah saatlerinde ufak tefek sözel tartışmalara açık olsak da, yaratıcı ve yeni fikirler ve koşullar, yenilenmeyi hızlandırıyor. Merkür Uranüs kavuşumu(ani açıklamalarla karşı tarafı şaşkınlığa uğratmamak kaydıyla!) ve doğru harekete geçen Jüpiter nedeniyle, aniden ortaya çıkan parlak fikirler hemen her konuda müthiş bir ilerleme sağlayabilecekmişiz gibi hissetmemize neden olabilir. Eğer gereken gayreti gösterebilir ve heyecanımızı aynı şekilde koruyabilirsek, gerçekten de başarabiliriz. Ancak, öğle sonrası kısa bir sure içim engellenmiştik hissi hakim olabilir veya tutukluk da yapabiliriz. Jüpiter doğru harekete geçmek üzere düzelerek, bugünden itibaren olaylara daha olumlu bakabilmemiz, yeni şeyler denememiz veya öğrenmemiz için olanak tanıyacak, bir süredir durağanlaşan ya da tıkanılmış hissi yaratan olayların önünü açacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şey üst üste gelebilir bugün. Bir çok konuda kendi kendinize yettiniz. Çabanız sayesinde birçok şey başardınız. Bu olumsuzluklardan yılmayın.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yöneticilik ve otoriter taraflarınızın vurgulandığı bugün, kararlarınızı güçlü bir şekilde alabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, para akışı konusunda rahatlık elde edebilirsiniz. Aile içi diyaloglar ve eve ait düzenlemeler açısından pozitif bir gündesiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>