Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. İş yaşamınızda huzur var. Bir arada çalıştığınız yetkili, yetkisiz herkesle çok sıcak ilişkiler içinde görünüyorsunuz.

Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız. Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz.

Bugünlerdehayatınızda sağlam basmanız gerekebilir. Hırslı yaklaşımlarla bazı maceralara kalkışmaktan sakınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Hayatınızda düşüneceğiniz en son şeyin, onunla bir çıkar ilişkisi içine girmek olduğunu savunuyorsunuz. Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Siz, bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 1 Aralık saat 12:14-25 Aralık saat 08:26 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürürken, 3 Aralık itibariyle Merkür-Yay burcunda gerileyecek. Bu durumda, kardeş ve yakın akrabalarla alakalı her türlü mesele, yeni bir çevreye taşınma veya yerleşim yerinizle alakalı konular, yolculuklar, eğitimle alakalı her türlü konu, belge, raporların düzenlenmesi, ehliyet ve ruhsat alımı, araba alım satımı, ticaret, bilgi işlem(bilgisayar güvenliği)yazışmalar,girişimi, pasaport ve vize işlemleri, komşuluk ilişkileri, bir şeyin teslim alınması, nakliye hakkındaki kararların tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Yeni bir gelişme olduğunda, bir haber aldığımızda iyi analiz etmeliyiz. Tam olarak emin değilsek harekete geçmemeliyiz. Yolculuklar gecikmeli veya problemli olabilir. Tedbirli olmamızda yarar var. Saat 13:05 Mars-Uranüs karşıtlığında, kimseyle tartışmak istemeyiz. Huzuru sağlamak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Ancak partnerin durumu, ilişkideki tutarsızlık, yaşanan zorluklar sizi rahatsız edebilir. Dengeleri yerli yerine oturtmaya çalışırken aslında her şey kalkmış gidiyor gibidir. Hayatınıza şöyle bir bakarsınız yerli yerine oturmayan bir çok mesele vardır. İş hayatı deseniz tam bir şeyler oldu derken arzu ettiğiniz tarzda değildir. Peki ne yapmalıyız? Şartlarımızın farkında olacağız. Fakat dünyanın sonu olmadığını da bileceğiz. Saat 18:08 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Saat 18:37 Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım.

1 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal statüsü zengin biriyle ilgilenebilirsin. Aşkta yaşadığın maceraya bir son vermek isteyebilirsin.

1 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla birlikte yepyeni bir oluşum içerisinde olabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

1 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğle saatlerinden itibaren Venüs Yay burcunda ilerlemeye başlıyor ve iletişim, ziyaretler, yakın çevrenizle ilişkiler açısından daha pozitif ve verimli bir döneme giriyorsunuz. Eğitim ve zihinsel konsantrasyon gerektiren işlerde başarı elde edebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde çekişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki değişim sizi zorlayabilir. Kazalara yatkın olabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs Yay burcuna geçerek 25 Aralık'a kadar sizi mutlu, neşeli, özgür, iyimser, maceraperest kılmaya hazırlanıyor. Bu dönemde yakın çevrenizle sık sık seyahat planları yapabilirsiniz. Dil kursuna yazılmak için bundan daha iyi bir fırsat bulamazsınız. Yolda tesadüfen karşılaştığınız kişilerle rahat bir ilişki başlar.

1 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

1 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 45" R
Ay
Başak
19° 04' 37"
Merkür
Boğa
02° 17' 52"
Venüs
Boğa
22° 11' 43"
Mars
Koç
12° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 55' 10"
Uranüs
Boğa
23° 20' 35"
Neptün
Balık
29° 22' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 34' 59"
Lilith
Başak
25° 14' 49"
True Node
Koç
14° 54' 26"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>