Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor.

Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda. Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:20 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere kimi zaman korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 23:38 Ay-Merkür görünüm etkisinde kişi geleceğini en doğru anlamda çizebilmek için akıllı düşünür ve gözden geçirmeden rahat etmez. Başarılı, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmemiz dileğimle,

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Güven arıyorsun! Duygularında sabit davrandığın zaman çevrenle ilgili olaylara çekimser yaklaşıyorsun. Önünde bekleyen işler bugün seni yeni yollara ve uzun zadede kazançlı işler yapacağın görüşmelere itebilir. Geleneksel davranmaktan hoşlanmadığın bir gündesin. Güçlü olmak için kolları sıvadığın bugünde eğitim ve çevre konusunda önemli girişimlerde bulunabilirsin. İlişkilerinde güven ararken karşı tarafın beklentilerini sorguluyorsun. Eğer evli bir Terazi burcuysan kafandaki sorulara net cevaplar alabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, önemli etkinliklere dâhil olacaksın. Bugünlerde harcamaların konusunda daha tutarlı olman gerektiğini biliyorsun. Bu anlamda akşam yapacağın alışverişte ipin ucunu kaçırmamanda fayda var.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Almak zorunda olmadığınız sorumluluklar ya da üzerinize gelindiğini düşündüğünüz baskılı durumlar bugün gündem de olabilir. Belki de bugüne kadar yaptığınız iyilikler göreviniz olmuştur.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah özel hayatınızla ilgili değişimler meydana gelebilir. Kişisel mevzularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Bu durum sizi kendi içinize yöneltebilir. İlerleyen zamanlarda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek için fırsat yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunu işlerinize yön kazandırabileceksiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ATACAĞINIZ her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunun farkındasınız. Çevrenize önem vermelisiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konuları gündeminizdeki yerini korurken fazla duygusallığın geçerli olmadığı ciddi bir gün olabilir. Gerçeklere, doğrulara bağlı kalmalı, geçmişin ve yaşadıklarınızın bilincinde hareket etmelisiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde tadilat gerektiren durumlar olabilir. Bir süredir devam eden ailevi konular bugün huzursuzluk yaratabilir. Değişimlere direnmeden dengeyi korumak önemli.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yeni bir ev almak ya da satmak, evden taşınmak, başka şehirde yaşamak gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin rahatsızlığı ve sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalırsınız. Miras paylaşımı için yeni kurallar koymak ihtiyacı doğabilir.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

10 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 16"
Ay
Kova
19° 10' 45"
Merkür
Koç
17° 39' 11"
Venüs
Boğa
03° 07' 50"
Mars
Koç
01° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 40"
Satürn
Balık
16° 43' 35"
Uranüs
Boğa
22° 26' 46"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 22"
Lilith
Başak
23° 31' 47"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>