Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Bu ihtimal aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman zor bir insan da yapabiliyor sizi. Bazı kararlarınızı o kadar da ince eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük sorunları da ortadan kaldırabilir.

10 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:16 Güneş-Uranüs olumlu görünümü ilişkilerde yaşanması muhtemel yenilikler, değişimler aşk hayatınızı canlandırıcı bir etki yaratabilir. Ancak arkadaşça paylaşımda bulunarak hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak biraz da partnerinizin kişiliğine bağlı. Eğer o da yenilikçi, bencil düşünmeyen ve paylaşıma açık bir kişiyse tabii ki bu beraberliğin tadına doyum olmaz. Siz dışarıdan bakıldığında aslında uyuma yatkın bir insansınız. Fakat karşı taraf baskın kimlik sergilediğinde buna katlanmanız kolay olmuyor. Saat 05:05 itibariyle günün geri kalanında etkili olacak Ay-Mars görünümü, kendinizi güçlü görmek, isteklerinizi elde etmek, ilişkide tutkularınıza göre hareket etmek arzunuz ön plandadır. Hem dışarıda gözler üzerinize çevrilsin istersiniz hem de partnerinizin size karşı daha ilgili davranmasını arzularsınız. Güzel fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

10 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında biri varsa, beraberliğin ileri boyutlara atlayabilir. Sevdiğin kişi, seni ailesiyle tanıştırmak isteyebilir.

10 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde eğlence ve heyecan zamanı. İletişim her ne kadar gergin olsa da uzun vadede istikrarın kazanacağı bir gerçek. Aşk'ta hoş adımlarla karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Eksik işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Dernekteki işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Hayal ettiğiniz işler için girişimde bulunabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

10 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ağzınızdan doğru kelimeler dökülecek. Sevdiğiniz kişiyle aynı noktada olmanız size çok büyük mutluluk verebilir. Aile ilişkilerinizde aradığınız uyumu ve güzelliği bugün kolayca yakalayacaksınız.

10 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy göstermeye bugün de devam edebilirsiniz.Arkadaş ortamlarında ve sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz. Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Tatlı diliniz sayesinde özel ilişkiniz ve ortaklığınızla olası tüm pürüzleri giderebilecek ve sağlam bir uzlaşının temellerini atabilecek etkilere sahipsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 53" R
Ay
Aslan
07° 23' 42" R
Merkür
Koç
27° 58' 43"
Venüs
Boğa
17° 55' 25"
Mars
Koç
10° 16' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 11"
Satürn
Balık
17° 40' 41"
Uranüs
Boğa
23° 08' 29"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 20"
Lilith
Başak
24° 51' 43"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>