Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal reaksiyonlarınızı dengelemeniz pek kolay olmayabilir. İkili ilişkilerde huzursuzluk ve kararsızlık gerçekleri görmenize engel olabilir.

Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve buyerinde bazı sorunlar yaratabilir.

Tek başına hareket etmek yerine ortaklıklardan yararlanmaya bakın. Değişik teklifler oldukça cazip gelebilir. Öğleden sonra yapıcı çalışmalar için uygun.

Kararsızlık ve kötümserlik var. Ay, izi harekete geçiriyor ama tartışma ve çatışmalara hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu süreci, sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlar ve kendimizi gözden geçirme anlamında önemlidir. Bazen, kafamızı karıştıran ve hayatı zorlaştıran meseleler üzerinde gelgitler yaşayabiliriz. Bazen de her şeyi oluruna bırakabiliriz. Sanatsal çalışmalar, güzelleştirme, makyaj, mistik faaliyetler, pozitif düşünmeyi sağlayan aktiviteler anlamında bir hayli olumludur. Yardımseverlik, ılımlı tarzda düşünme ön planda olacaktır. Şifalanma gücü bu süreçte gayet yüksek. Fakat bu yüksek hali, bilmediğimiz tedavi yöntemlerine başvurmamız anlamına gelmesin. Kontrollerimizi yaptıralım. Diyelim ki siz, psikoloji, mistik danışmanlık, sanatçı veya kozmetikle ilgili bir alanda yetkin ve uzman bir kişisiniz. Bu dönemde başarılı çalışmalar gündeme gelir. İdealizm Balık süreçlerinde ön plandadır. Kişi vizyon sahibi olmak için, kendisini tatmin edecek, yeteneklerini, becerilerini gösterebileceği alanlara yönelmelidir. Ancak burada önemli olan husus, geçici mi yoksa kalıcı bir meslek edinmek istiyorsunuz sorusuna cevap bulmaktır. Yaratıcı yeteneklerimizi bir alanda değerlendirmek veya bu anlamda staj görmek, işbirliğinde bulunmak mümkündür. Kozmetik, sanatla alakalı meslekler, güzelleştirmek, insanlara destek olmak yönünde etkin bir dönemdir. Ortaklaşa kazanç elde etmek amacıyla kurulmuş veya kurulacak işlerin daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde fayda vardır. Bize destek olacağını söyleyen kişiler ne derece güvenilir bir bakalım. Bir de mali açıdan ne getirir onu da iyice hesap edelim. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yer edinen kişilerle ilgili konular gündemini oluşturuyor. Evliysen aileler gündeme gelebilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızı şekillendiren konularda ani oluşumlar içerisinde olabilir, farklı hazırlıklar içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizin hayatıyla ilgili onaylamadığınız konular olduğunda sert bir üslup kullanmaktan kaçınmalı, hataların biz insanlar için kabul edilebilir olduğunu anlamalı,kimsenin kusursuz olamayacağını bilerek hareket etmelisiniz. Ayrıca bu gibi konularda affedici bir tavır içinde olmanız size daha sevgiyle yaklaşılmasını sağlayacak, size olan güveni daha da yukarılara taşıyacaktır.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu haberler ve destekleyici koşullar içindesiniz. Eğitsel uğraşlar ve ziyaretler olabilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte kendinizi daha rahat ve akışta hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirirken, günlük işleriniz daha kolay ve yolunda ilerleyebilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcuna yerleşen Venüs size bu dönemde yardımlaşarak harika bir proje ortaya çıkarmanın hazzını yaşatacak. Mesai arkadaşlarınızla bu dönemde daha fazla vakit geçirmek istersiniz. Öncedenilişkisi içinde olduğunuz bir kişiyle aranızda duygusal bir bağ oluşabilir. Bohem bir hayat tarzı size iyi gelecektir. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Başkalarına hizmet etmekten mutlu olacaksınız. Birkaç hafta boyunca kilo almaya meyilli olabilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güzellik, estetik, şıklık konularında aşırıya kaçabilirsiniz. Gereksiz estetik müdahalelerinden kaçının. Giyim mağazalarındaki tüm beğendiğiniz kıyafetleri satın almaya kalkmayın. Partnerinizden de aşırı ilgi ve alaka beklemeyin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıkacağı ve birbirlerini etkileyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla dertleşebilir, bir başka arkadaşınızla yaşadığınız sorunu gidermeniz konusunda öğütler alabilirsiniz. Bir tanıdığa vermekten çekindiğiniz haberi, bir başka kişinin götürmesini isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>