Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir.

Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız.

Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz.

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

11 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cuma günümüz saat 06:25 itibariyle sorumluluklarımızı hatırlatıcı Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor.  Ailemiz veya duygu dünyamızla ilgili olarak verilecek kararların  çok dikkatli ele alınması şarttır. Sağlığımızla ilgili de etkili olan bu enerji altında yediklerimize dikkat edelim. Özellikle midemizi yoran besinleri tercih etmeyelim. Üzerimizdeki sorumluluklar bugün bizi  yıldırabilir. Ev alma, kiralama, satma gibi konular üzerinde durulabilir. Ailevi konularda sorumluluklarınız ağır olabilir. Başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Saat 18:13 Ay-Neptün olumlu görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür. Sabahın aydınlığı, güzel bir günün müjdecisi olsun. Gönülden sevgilerimle….

11 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

11 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi provoke eden kişilere tepki vermemeniz ve başa çıkabilmek için daha yaratıcı yollar denemeniz hoşunuza gidebilir. Sunduklarınız takdir görebilir. Yardımlar alabilirsiniz. Ekip çalışmasının faydasını görebileceğiniz ve olumlu geri dönüşlerinin söz konusu olabileceği günler. İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, romantik, eğitimle veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili ya da maddi seçenekler, olanaklar veya maceralar kapıda! Bu kadar şey olup biterken tek handikap şu: Acaba biz gerçekten işleri kotarabilecek, bize güç katacak, motive edecek ve eksiğimizi tamamlayacak kişilerle birlikte miyiz veya bu kondisyonda mıyız? Bu sorunun cevabı olanakları doğru kullanmamız veya arkamızı dönüp gitmemiz gerekliliğini anlamamıza yardım edecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek dahası biraz yalnız kalmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Aslında bugünü sakin ve bir parça yalnız geçirmeniz en iyisi olabilir. Çünküve ailevi konular sizi biraz gerebilir. Özellikle ailevi meseleler hareket alanınızı daraltabilir. O yüzden arkadaşlarınızın tekliflerini kabul edin.

11 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ya da yatırım yapma anlamında oldukça uygun bir zaman dilimi. Biraz daha cesur ve kararlı olun. Yola çıkacaklar küçük aksiliklere takılmayın.

11 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

11 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 51" R
Ay
Terazi
09° 46' 28"
Merkür
Boğa
04° 39' 58"
Venüs
Boğa
24° 20' 51"
Mars
Koç
14° 15' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 07"
Satürn
Balık
18° 02' 05"
Uranüs
Boğa
23° 26' 40"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 14"
Lilith
Başak
25° 26' 27"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>